Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Elárulhatnád, hogy miért nyitottál ennek rögtön két topicot?!
Főleg amikor a videókártyának és a Vistának is van saját topicja ahol ezt a kérdést feltehetted volna. Kérlek fáradj át valamelyikbe és a jövőben kérlek használd a keresőt topic nyitás előtt és ha mindenképp topicot nyitsz valaminek akkor elég egyet! -
Jeanes
csendes tag
Helló Mindenki!
Adott egy Vista Ultimate x64 OS és egy AMD x2 konfig, Nvidia 7950GT típusú VGA-val.
Ismer-e valaki olyan vista x64-es drivert ami nem ezt az új és nagyon gusztusos, ám annál átláthatatlanabb és használhatatlanabb control panelt tartalmazza??
Miért? Mert sajnos nem jövök rá, hogy hol lehet ''színkorekciót'' ki-be kapcsolni továbbá, órajeleket módosítani vagyis tuningolni.
Ezen kívül nem találtam semmilyen külső szoftvert a gpu-ram órajel emeléséhez,módosításához.(guru3d-ről jópárat próbáltam)
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszönném.
Előre is thx!
Üdv.....Jeanes
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest