Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci82
csendes tag
Szia!
Én azt az Easy joiner nevü progival csináltam. (Virtual Dub-bal nem sikerül megoldanom a kérdést...bár lehet hogy csak mert béna vagyok)
Azzal csak a listájára felkell tölteni a filmeket a sorrendet beállítod és utána egyesíti.
De hogy melyik verzióval csináltam azt nem tudom de azt hiszem az 5.21es verzióval valamiért a 2, vagy 3részlettől csúszik a hang általában. Szóval valamelyik régebbit próbáld meg!
üdv. Laci -
Laci82
csendes tag
Sziasztok!
Következő a problémám amihez segíségeteket szeretném kérni!
Van egy videóm ami francia vagy angol nyelvű de ez most lényegtelen az biztos hogy nem magyar, és VHS felvételről leszedtem a magyar hangot de mivel a kép pocsék de legalábbis nem egy dvd minőség ezért gondoltam hogy a külföldi avi és a magyar hangot egyesítem.
Virtual dub-bal próbélkozok is rendesen:
- VirtualDub-MP3 1.4
és a
- VirtualDub 1.6.9-el
A problémám az hogy mivel a kép meg a hang nem egyforma hosszú nincs nemtudjátok hogy azt hogy lehetne szinkronba hozni vagy más programot tudtok ajánlani?
Csak mert ez a megoldást több filmnél szeretném alkamazni!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest