Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Borisz76 #1231 üzenetére
A teljesség kedvéért feltoltam egy infó-ablakot, mi is van perpill:
A 720*576 a szabv. dvd-video felbontás amit írtál, ám nem dvd-t szeretnék csinálni belőle, csak másmilyen tömörítést, "látható veszteség" nélkül. Jelenleg is eleve 640*256-ban van, szal ezzel nem is lenne gond. A gond az, hogy eddig nem találtam semilyen divx beállítást, aminél ne romlott volna csúnyán a kép (nekem csúnyán, kissé finnyás vok és sokat adok/adnék a minőségre). Mint írtam, csak xvid-nél sikerült úgy belőni, hogy a finnyás szemem se szúrta ki, hogy vhol pixelesedett volna a kép, főleg részletgazdag, gyorsabb mozgású képtartalomnál.
xvid-nél már jó volt, úgy meg is békülnék vele, de ezt már mondtam asszem..
Szvsz nem a kissebb felbontás, hanem az újrakódolás látható minőségveszteség nélkül és a frankó hang (beleértve az 5.1-et) megléte a végső cél. Nemsokára kiderül, épp alkot vmit a Dr.divx..
Van még 1 rakat film, amit meg kell csinálni, de szerencsére sima tv minőségű képpel és sima sztereó hangal szerelt cuccok
Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdés: olyankor mi van, amikor az a baja a forrásnak (divx3-tól divx5-ig kódolot különb. anyagokról van szó), hogy cefetül akadozik lejátszáskor a kép, de a hang nem... szvsz olyasmi, mint amikor kimaradnak képkockák...irtó idegesítő és ráadásul fejfájást okoz. Meglehet ezt vhogy szögelni vdubban v. vmi mással?
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest