Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, minkettőtöknek már látom...bár két fontos részletet kihagytam.
1. GUI-ból nem tudja...(ami nem nagy érvágás, de elég béna dolog kihagyni.)
2. vmdk kiterjesztést nem tudja...Esetemben van egy oracle prepared VM amit szeretnék összenyomni...de nem tudja.
Lehetne játszani ilyenekkel, hogy VDI-ra konvertálom és akkor működne...csak nem biztos, hogy küzdök vele. -
Exportáláskor a *.ova kiterjesztésű fájl tulajdonképpen egy zip fájl. A VMware esetén valóban van olyan opció, hogy a lemezfájl méretét kicsit összerántja ha több helyet foglal el mint amennyi adatot tartalmaz. Ez akkor fordul elő, amikor valaki dinamikus méretnövekedést állít be. Átmásol adatokat a VM-re, majd törli onnan. Ekkor ott van egy VM ami szépen elterült a HDD-n mert a dinamikus növekedéssel együtt szükség volt ár. A méretcsökkentést már nem követi le így. Ezért van ez az opció VMware esetén... Virtualbox nem tudja ezt. Legalábbis én még nem találtam meg.
-
Már én is az ereimet vagdosom ne aggódj... Valami szupertitkos 51-es körzet projekt fut amiről annyit tudunk, hogy lassú. Ehhez valamit át kell állítani, amiről szintén nem tudjuk, hogy mi mert akkor kiderülni a top secret project szóval összefoglalva annyit tudunk, hogy most valami nem jó, de majd jó lesz... a megoldást végül saját magától kapta...öngyógyítás...kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest