Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Szerencsére a "Kec Gen" nem tudom, mi lehet, így szándékosan biztosan nem nyújtok semmi "rosszban" segítséget.

Elvi megoldás sajnos az ilyen módon fertőzésre is van, de én még nem olvastam sehol olyat, hogy ezt valami meg is valósította volna, tehát egyelőre nem fertőz így semmi tudtommal.
Amit egyébként csinálsz, azt úgy javaslom, hogy készíts a még biztosan nem vírusos állapotról egy ún. snapshotot (magyarra talán pillanatfelvételnek fordították...?), és miután lefutott a program, állíttasd vissza ezt az állapotot a VirtualBox-ban. -
brd
nagyúr
Nem lehet írásvédetté tenni (legalábbis alapból írni lehet rá, ill. a grafikus felületen nincs ilyen beállítás), szal' működnie kellene. Viszont azt tudnod kell, hogy a floppykezelés is olyan tipikus VirtualBox-os: úgy kezeli a floppy-t, mintha fixen beépített HDD lenne, azaz a cserét nem veszi észre, és a Guest futása alatt nem tudod kivetetni sem a "lemezt".

-
-
norma87
csendes tag
Virtual box ot is felraktam a legujabb verziót...és ebben sem tudom használni a floppy meghajtómat:SS valaki pls...
Hiába konfigurálom a virtual box ban- hogy hajlékony lemez vezérlő hozzáadása... semmi.. nem tudom használni:S DVD irómat látja.. de a floppy...mi lehet a baj? hogy tudnám beállítani? (virtual box ban) -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest