Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ha feltelepítek egy Windows7 x64 Profession-t host-nak és telepítek rá egy virtualbox-ot, majd bridged adapter-t választva telepítek guest rendszernek egy Win2003Server-t, akkor ugye a bridged adapter működése miatt a guest oprendszer kapcsolatainak száma nem lesz korlátozva?

A Win7Pro csak 10 konkurens kapcsolatot engedélyez. Ha nem úgy működik a dolog, ahogy fentebb vázoltam, akkor gondolom host rendszernek is szerver Windows-t kell telepíteni, hacsak nem akarom, hogy korlátozva legyen a kapcsolatok száma (10-re).
A Windows Server host rendszerként telepítését azért szeretném elkerülni, mert egy Pro Windows azért jóval olcsóbb, mint egy Standard szerver. Amúgy a host gépre nem telepítenénk semmit csak a virtualbox-ot.
A Bridged networking-ről az alábbiakat találtam angol nyelven a virtualbox weblapján.Bridged networking
This is for more advanced networking needs such as network simulations and running servers in a guest. When enabled, VirtualBox connects to one of your installed network cards and exchanges network packets directly, circumventing your host operating system's network stack.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest