Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Érdekes... Nekem, ha pl. rádugom a pendrive-ot, akkor megjelenik win7-en, aztán a VB ablakán kijelölöm az USB-s cuccok közt a pendrive-ot, és rákattintok, és akkor "Elfog"-ja.
A webkamerát viszont már próbálta telepíteni, nem sikerült online sem, és ez nem olyan, mint az xp... fogja magát, és meg sem jelenik, nem figyelmeztet állandóan, hogy telepítsem. Elég rossz, hogy még az eszközkezelőben sincs... De lényeg, hogy addig nem tudok elfogni semmit, amíg nem látom. Azt te nem tudom, hogy hogy csináltad.. Nekem így működik. Pedig, ha úgy működne, ahogy mondod, jó lenne, mert feltelepítettem a VB-os XP-re, most jönne az, hogy csatlakozik, és telepíti magát... De nem tudom csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest