Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Valójában nagyon is alkalmas rá, mert az emulált HW-eket minden OS ismeri (persze megfelelően kell beállítani a virtuális gépet) és ezek olyanok, hogy visszaklónozásnál sem lesz probléma a miattuk automatikusan beállított driverek miatt (Windowsról van szó). Sokszor javítottam már szétborult (vírusos/driverproblémás/etc.) Windowst úgy (vagy éppen adatot mentettem róla), hogy leklónoztam, majd a VBox-ban machináltam rajta, aztán visszaklónoztam (ill. néha a klónozás el is maradt, mert direktben az eredeti háttértárról használtam a VBox-ban), sőt, az egyik fejlesztőgépem a mai napig VBox-ban fut, miután kihalt alóla a HW (egy régi, frissíthetetlen licence miatt szükség van még rá néha).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs