Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
bluemirage #822 üzenetére
Bizony, márkákról nem szabad vitát nyit. Egy biztos, XBS, GMW és társai felejtősek.
Fi reléből ne engedj!!! Ha a hálózatod jól van megcsinálva, a FI-vel nem lehet gond. Sőt több FI-t is ajánlott betenni, körökre osztani, pont a fűtés, hűtő, kültér ilyesmik miatt.
"udvari részt ki lehet hagyni a Fi által védett körből... (nyilván nem szabad és tilos!!!!,
de csináltam már én is ilyet)..."-Nem szabad, sőt! Azt kell igazán a pára, víz miatt, rögtön jelzi, ha valami gond van, beázott a lámpa, konnektor. Külön FI-re kell tenni és akkor jó.Túlfesz levezető ajánlott, OBO a legjobb és legdrágább, van még Kiwa és még sok fajta, de nekem sajnos nincs sok tapasztalatom velük, mert nem kérik, mert drága. Nadeha a 29 000k-s OledLCDPlazma tönkremegy, akkor mi is a drága?
Szerintem egy kell, attól, hogy H tarifád lesz, attól még a beérkeződ marad a 4 vagy 5 vezetékes rendszer. Jól gondolom, hogy 1 túlfesz levezető csoport kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest