Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem fényűzés, csak fogyasztói társadalmi magatartás.
nem szeretem.
Sőt szerintem az igények , normál esetben nem tudnak gyökeres fordulatot venni. Persze van azért ellenpélda is, de annak meg is lesz a maga következménye(előbb , utóbb)
Éppen ezért , mint írtam is érdemes felállítani egy ilyen rendszert, hogy ''ár/érték/tényleg kell?'' -
tildy
nagyúr
Ja és hozzáteszem még, hogy -bár nem tűnik ki a hozzászólásomból - nem is zavar, hogy nem veszem meg ezeket a (többnyire drága ) dolgokat. Mérlegelni kell, igazán szüksége van-e az embernek rá, emnnyi örömet okoz, satöbbi.
legjobb példa az általam elmondottakra maga a szgépem...Főleg a videókártya
-
GombócArtúr
senior tag
-
törölt tag
na igen ez meg a másik. Pl. mindennél jobban szeretnékegy saját autót, de ha meglenn, nem tudom örülnék e neki.

vagy pl. ha nyernék a lottón, és mindent megvehetnék akkor sem örülnék nekik, mert sztereotippé válna az egész, és lehet hogy más ugyanabból a dologból egy 100ftos dolognak jobban örülne, mint én a 100ezresnek.
ilyen veszély egyelőre nem fenyeget.
mármint a Lotto 5ös.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk jó, lenne egy versenyautóm, egy cabrio, terepjáró, ''hosszútávú'', meg egy városi rakéta.
de ez összesen nem lenne 100millió.