- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
Kolondrum #62 üzenetére
Igen, ez tűnik a józan megoldásnak!
Annyi a bibi, h mindenhol máshol is ott vannak a csalók.
- A legszebb az egészben, h aki tájékozottnak hiszi magát, azt vágják át a legkönnyebben.
Kevésbé van résen.A magyar fiatalok azt hiszik, hogy ki tudják szűrni az online csalásokat, valójában ők a legrosszabbak ebben
telexVan lejjebb is!
Nálunk fele annyian képesek az értő olvasásra. 6% míg az EUs átlag 12.
telex
A magyaroknak csak a 6 százaléka képes igazán hosszú és összetett szövegeket értelmezniDe elég a huhogásból, akkor majd személyes átadással bizniszelünk...
Pár rohadékkal így is sikerült összefutnom.- Prohardveres modtól jön egy üzenet;
Pozitívat adtam egy teló eladásakor a vevőnek, miért? Részletesen írjam le az eseményeket, benyomásaimat a személyes átadásról.
... wtf..., de OK. Megmondaná miről van szó?A g.-i csaló egy ápolt, nagyon barátságos csóka volt. Kérdezett, nem sietett, szépen fizetett, szóval flottul ment az üzlet, maximálisra értékeltem.
Szerencsémre volt még más ilyen eladó is.
- Vásárlással pozitívokat gyűjtött, utána hatalmas összegekkel csapott be itt rengeteg embert mint eladó (utánvéttel). Gyanúba keverve pl engem. Azóta nem ömlengek pozitívan senkiről. Pár szóban írom le a bizniszt, feldicsérés nélkül.Másik ember eljött, de nem az egész vételárral.
Majd utalja a hiányzó részt...
10e-ből 500 Ft-ról volt szó, de akkor is becsapás.Meg persze ott vannak akik oda hívnak személyes átadásra, és nem jönnek el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Én ma majdnem besz..tam egy jófogásos banki csalást.Feladtam egy hirdetést. Megadtam a telefonszámomat is.1 órán belül...
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kerékpársportok
- Suzuki topik
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest