- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39512 üzenetére
Hosszan tartó szárazság esetén tűzveszélyes is lehet. Amúgy meg zöldbrikettet is lehet belőle csinálni.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39459 üzenetére
Tény, a Nitro+ azért jobb a Pulse-nál, már ha csak a Sapphire-t nézzük. De némi MCT/MPT és egy ventivezérlés beállítás után kezes jószág lesz.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39441 üzenetére
Körülnézek én is a HA-n, de legtöbbször a boltban kötök ki. Eddig a kivételt csak a VGA és az SSD képezte az elmúlt 2-3 évben.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39426 üzenetére
Szerintem elleszel vele egy darabig.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39393 üzenetére
Ismerős az érzés. Viszont, amennyiben megteheted, inkább RX 6700 XT vonalon nézelődj. Ott az MSI Gaming X és az ASRock Challenger D.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39391 üzenetére
Ritka volt és a hűtésének sincs jó híre. Az XFX jobb.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39380 üzenetére
A Mech hűtés sosem volt combos és halk. Ahogy a Ventus sem... De legyen vele szerencséd, azt kívánom.
-
Vigneau
félisten
Ilyen se történt még velem. Jöttem az út szélén kocsival, nem mentem le az aszfaltról. Valami úgy felcsapódott, hogy hangos fémes csattanás mellett behorpadt az anyósoldali ajtóm a B oszlopnál ülésmagasságban.
Keresztben lehetett valami faág, amit nem vettem észre, vagy még inkább pl. petpalack?
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #39266 üzenetére
23 éven keresztül volt egy beállt kb. 8 órás munkaritmusom, egész jó környezetben. Erre jövő hónapban felkészülök és októbertől 3-4 naponta 24 órás szolgálatot látok el. Aminek a végén lesz egy kis kukizás, mert biztos találnak valami hibát az előző nap során.
A gyerekem ráadásul elég apás így közel 4 évesen. Jó lesz Vele megértetni, hogy nem minden este tud majd velem elaludni. Röviden ennyi, nem a világ vége, de nekem ez nem esik így jól.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #39239 üzenetére
A mondást szó szerint kellett most érteni.
A zápor miatt sietősen kellett kocsiba szállni, a gyerkőc is osztotta az észt a hátsó űlésről. No meg agyban én sem voltam ott teljesen. A munkakörömben változás áll be, nekem nem igazán tetsző irányba. Így kiesett a fejemből a STOP üzenet küldése.
-
Vigneau
félisten
Ma leróttam a tartozásom az Ördögnek. Picit később esett le, hogy elindítottam korábban egy parkolást... De amúgy sem volt valami túl jó ez a nap.
Viszont az SD kártya tökéletesen levizsgázott ma FeZo.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39219 üzenetére
Káttó...
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39209 üzenetére
Találtál nekem valamit, ami megizzasztja a VGA-mat?
-
Vigneau
félisten
A T3U/T2U Nano-val volt már valamelyikőtöknek dolga (jelenlegi állás szerint népszerűség alapján 1. és 4. helyezettek)?
KROK:
Nem vágyok rá. Te vennél 10-et, ha csak egy kellene? -
Vigneau
félisten
Szolnokiak, tudtok helyben olcsón használt 4-32GB micro SD kártyát? 16GB-st találtam fent 500 HuF-ért, de csak 10db-tól postáznak. A többi 9-cel mit kezdjek?
-
Vigneau
félisten
Van közöttetek Xiaomi telefon fan/tudor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest