- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
A logikám nem rossz csak nem tértem ki minden részletre. Tudom hogy az utánhúzás miatt nem lehet egyértelmű párhuzamot vonni a frissítési frekvencia és a válaszidő között. Főleg mivel a válaszidő színenként is különbözik.
A 30Hz-es példád viszont csak filmek esetén helytálló. Nem tudom mennyit játszol de mondjuk vegyük a CS-ot! Próbálj 30fps-sel játszani egy 100-120 fps-sel játszó ellenfél ellen! Nem akarok belemenni a perifériás látás és egyéb tudalaltti érzékelés témák boncolgatásába. De ha elfogadod, azt mondom hogy aki magasabb fps-sel játszik mindig előnyben van, hiába látjuk elméletileg már 30fps-től folyamatosnak a mozgást!
neduddki:
Neked is mondom hogy nem keverem a dolgokat, csak nem akartam értekezést írni! Amúgy még utánhúzás mellett is számít a képfrissítési gyakoriság, de ebbe sem mennék most bele. Amúgy a nec 80-as szeria mennyit tud képfrissítés terén?
Üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest