Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
A logikám nem rossz csak nem tértem ki minden részletre. Tudom hogy az utánhúzás miatt nem lehet egyértelmű párhuzamot vonni a frissítési frekvencia és a válaszidő között. Főleg mivel a válaszidő színenként is különbözik.
A 30Hz-es példád viszont csak filmek esetén helytálló. Nem tudom mennyit játszol de mondjuk vegyük a CS-ot! Próbálj 30fps-sel játszani egy 100-120 fps-sel játszó ellenfél ellen! Nem akarok belemenni a perifériás látás és egyéb tudalaltti érzékelés témák boncolgatásába. De ha elfogadod, azt mondom hogy aki magasabb fps-sel játszik mindig előnyben van, hiába látjuk elméletileg már 30fps-től folyamatosnak a mozgást!
neduddki:
Neked is mondom hogy nem keverem a dolgokat, csak nem akartam értekezést írni! Amúgy még utánhúzás mellett is számít a képfrissítési gyakoriság, de ebbe sem mennék most bele. Amúgy a nec 80-as szeria mennyit tud képfrissítés terén?
Üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest