Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Bocsánat, nem válaszolok, csak tőled szeretnék kérdezni. Lehetséges az, hogy a webshopban vásárlandó lcd-t kiküldés előtt megnézzétek pixelhibára. Ha jól vettem ki, te a Briver kft-vel kapcsolatban állsz, ezért kérdezlek téged. A helyi boltok csak a class2-őt garantálják, az meg lehet hogy telhetetlennek tűnök, de egy vadi új moncsinál kevéske nekem. Legalább 0 kilométeresen legyen szvsz. pixelhibamentes, a későbbieket úgyis megszokom..
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mattheus nem scrollozas kozben rol beszel hanem mikor statikusan ki van jelolve a kep, akkor viljjog az egesz.
valszeg a szeretett explorer vmi hujjesege lesz mert a mask 2-ben tenyelg nem csinajja
Mattheus: meg gye erv a ie ellen:- ))) nalam a nec-en semmi ijemis gond nincs az elternativokkal
udv
neduddki -
mattheus
őstag
Mi a magyarázat arra, hogy a Firefox alatt a kijelőléskor nem vibrál a kép? Lehet, hogy rosszul írtam és félreérthető voltam emiatt, de a problémám az,h ha kijelölöm a képet és szöveget és csak nézem a kijelölt állapotában levő dokumentumot (vagyis nem mozgatom) akkor a vibrálás kijelölt képnél tapasztalható a szöveg és a honlap többi része nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GR93U-B Monitor 4K UHD 144Hz 1Ms
- LG UltraGear 27GP850-B - 1440p - 180Hz Nano IPS Monitor
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest