Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
A heliosnál is nagy a fokusztávolság mert 58mm (ja jól emlékszem), az ugye már 116 panán, ha speedboosterrel van fent akkor ebből lesz ugye valami 80mm körüli.
Alapesetben ugye minél nagyobb mélységélességet akarsz (vagyis minél kisebbet ) akkor annál nagyobb szenzor kell és minél kisebb f érték. Az MFT neked a kamera miatt adott tehát olyan objektíveket nézz ami f2 alatt van. (ÉS ezt tovább tudod csökkenteni mondjuk ha Canon obit nézel és Speedboostered is van). 25mm 1.7-es obim van ha gondolo (és lesz időm) akkor valamelyik nap lövök vele valamit...
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
vond
MODERÁTOR
Ami a bukét illeti, szerintem simán tud hasonlót a natív 25 és 42.5 f/1.7.
Lenne időm, rendesen letesztelném Neked mindkettőt. És akkor talán végre meg is vennéd őket, vagy valami mást.
Nem tudom, merrefelé mozogsz, de ha Szombathely környékén jársz, kipróbálhatod őket. De szerintem máshol is akad olyan, akinek megvan mind a kettő.
Én most a 15mm f/1.7-re vagyok ráállva. Jó lenne egy fényerős nagy(obb)látó is. Persze az igazi a 12mm f/1.4 lenne, de az nem
magyarcsóró embernek való árral rendelkezik.[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest