Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz Márton #30911 üzenetére

De azért legalább csináltok nekik egy kisebb válogatást? Én 48 órára vállalok közösségi médiára némi kóstolót. (Ez már azon túlmenően történik, hogy még aznap este a kezükbe nyomok pár Fuji polaroidot rögtön a kamerából nyomtatva.) Szerintem 20-30 képet megcsinálni előre igazán nem nagy kunszt még főállás mellett sem. A válogatás lemegy nettó két óra alatt kb. Utána kb egy óra, mire vállalható egy röpke sorozat. Ennek azért szerintem illő beleférnie a munkahétbe, ha mondjuk hétvégente van egy esküvőd egész szezonban. Azért az nem járja, hogy a netre nem kerül fel semmi profi. Aztán mire megkapják a képeket már mindenki rég túl van az eseményen és már rég lecsengett a dolog. :) Nálunk néha a pár külön kéri is mindenkitől, hogy senki ne töltsön fel képeket előbb, mint ők maguk. :)

Szerintem ha egy esküvőt nem tud az ember kidolgozni a rá következő héten a következő hétvégéig (következő esküvőig), akkor lassú a workflow. LR-ben kb 1 perc egy kép alap szerkesztése ha lassú vagy. Az ügyesebbek billzeten lezongorázzák kevesebb, mint fele ennyi idő alatt is. Ebben természetesen retus az nincs, csak a csúszkák.

Új hozzászólás Aktív témák