- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Márton #30911 üzenetére
De azért legalább csináltok nekik egy kisebb válogatást? Én 48 órára vállalok közösségi médiára némi kóstolót. (Ez már azon túlmenően történik, hogy még aznap este a kezükbe nyomok pár Fuji polaroidot rögtön a kamerából nyomtatva.) Szerintem 20-30 képet megcsinálni előre igazán nem nagy kunszt még főállás mellett sem. A válogatás lemegy nettó két óra alatt kb. Utána kb egy óra, mire vállalható egy röpke sorozat. Ennek azért szerintem illő beleférnie a munkahétbe, ha mondjuk hétvégente van egy esküvőd egész szezonban. Azért az nem járja, hogy a netre nem kerül fel semmi profi. Aztán mire megkapják a képeket már mindenki rég túl van az eseményen és már rég lecsengett a dolog.
Nálunk néha a pár külön kéri is mindenkitől, hogy senki ne töltsön fel képeket előbb, mint ők maguk.
Szerintem ha egy esküvőt nem tud az ember kidolgozni a rá következő héten a következő hétvégéig (következő esküvőig), akkor lassú a workflow. LR-ben kb 1 perc egy kép alap szerkesztése ha lassú vagy. Az ügyesebbek billzeten lezongorázzák kevesebb, mint fele ennyi idő alatt is. Ebben természetesen retus az nincs, csak a csúszkák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest