Hirdetés
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, csak a 10.04-től az ubuntu alapcsomag része is lesz. arra akartam ezzel utalni, hogy most az ubisok ezt a projektet tolják, mint videóvágót. egy előnye biztosan van a "k" betűvel kezdődőkhöz képest, hogy illeszkedik rendesen az asztali környezetbe, mert GTK+ alkalmazás.
-
floatr
veterán
Én régebben win alatt a pinacle studióval szarakodtam, ahhoz képest megváltás volt a kino. De ezt kizárólag a kamerás ügyre vonatkozik. Az általános dolgokra én a kdenlive-ot tartom a legjobbnak az általam ismertek közül, bár azt már sokat nem nyüstöltem az említett probléma után
-
floatr
veterán
Lives-t próbáltam nem állt össze a dolog a kezem alatt. A Blender nem kifejezetten vágószoftver. A Kino inkább való kameráról leszedett nyersanyag összállítására, mint általános vágásra. Az Avidemux elég fapad összetettebb dolgokra, inkább kisebb melóra, konvertálására alkalmas. A KDEnlive már elég jó, viszont amikor olyat akartam művelni vele, hogy lelassított vágásokat összeilleszteni áttűnéssel, akkor elhalálozott, hülyeséget csinált.
Szembeállítva az általam ismert windows-os dolgokkal nem olyan vészes a helyzet, merhát ott is elég sok nehezen kezelhető szoftver van, egyedül a vegas volt az, ami eddig minden amateur próbálgatásomat sikerrel segítette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő