- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Köszi. Az aniso tekintetében tényleg tévedtem.
Biztató amit írsz, de lehet mégis 9550-et veszek, mert arra van 3 év gar és sz*rrá húzhatom, ott meg már kábé olyan teljesítménye van mint egy 9600XT-nek. Meg a srác, akinek írtam, hogy megnézném a kártyáját, nem jelzett vissza. Apropó, nem Ádámnak hívnak véletlenül? -
Niquis
aktív tag
A jumper végülis kapcsoló, de megvalósítás szintjén tűk, amiket egy sapival összekötnek (vagy nem). Ilyesmi, a képen a sárga baszás a kerek baszástól jobbra, az a sapi épp rajta egy tűpáron.
Kéne lennie az alaplapon egy jumpernek, aminek a funkciója Onboard VGA Enable vagy valami. Ha már biosban nem lehet állítgatni.
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
UP, bár félig-meddig már megtaláltam rá a választ... a 128 bites busz az fix, szóval AA, aniso nem nagyon játszhat a sávszél-igény miatt, most már egyedül a mennyiségi korlátok érdekelnek, ezért pontosítok a kérdésen - ha magas beállításokon futtatok mondjuk egy doomIII-at, akkor sok textúrát betölt a kártyába. Mennyire fog leesni a teljesítmény, ha az AGP-t intenzívebben kell használnia?
-
Niquis
aktív tag
És most én kérdezek: megéri-e 9500-ból 64 megásat megvenni használtan, amin megy a +4 pipe? Mennyire kavar bele a képbe az, hogy csak 64 M RAM van rajta?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest