- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy egy nvidia geforce 8600gs videókártyám tönkre ment, nem figyeltünk oda rá és leállt a portól a ventije, majd túlmelegedett. Szereztem egy ismerősömtől egy sapphire radeon x1650 pro ez is PCI-Expresses, viszont ahogy beleteszem a gépbe bekapcsolom, felpörög a venti majd leáll, olyan mintha lekapcsolna a táp túlfesz miatt vagy ilyesmi. Van valami ötlet mitől lehet? Akitől szereztem azt mondta egész délután ment a gépébe, és működött direkt kipróbálta mielőtt odaadta. Találkozott már valaki ilyen hibával? -
kenwood3
addikt
válasz
CyberVanDal #1 üzenetére
Szia!
A mostani karid nagy valószínűséggel memóriahibás . Az ilyen kártyákat általában a gyártó is cserélni szokta ha garanciás.
Jó lenne tudni a konfigod többi összetevőjét ahhoz, hogy megfelelő karit tudjunk ajánlani pl: cpu, tápegység stb. -
CyberVanDal
csendes tag
Sziasztok!
Sajnálom, ha nem kellett volna ezért új topikot nyitni, teljesen zöldfülű vagyok az oldalon.
A problémám a következő: Jelenleg van egy 8800 Ultrám, ami nagy valószínűséggel felmondta a szolgálatot, kék-sárga csíkokat varázsolt a képernyőmre, az nvidia driver nem érzékeli, hogy lenne rá csatlakoztatva gpu. Kicsit utána olvastam, és tudomásom szerint mindenképp le kellene cserélni a kártyát. A kérdésem pedig az lenne, hogy tudnátok-e olyan kártyát ajánlani, ami nem túl drága(30e forint körül) és ugyan olyan a foglalata mint a mostani kártyámnak? Nem igazán tájékozódtam az utóbbi időben a hardwarekről, ezért fogalmam sincs mit lehetne bele vásárolni.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest