Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, a keresővel találtam egy nektek való topic-ot: Bővebben: link. Van több is, de ez a leglátogatottabb, illetve itt hangzott el a legtöbb hasznos információ is.
-
warezlord
tag
Hy all!
Bocsi a láma kérdésért, csak nem értek az ilyen videovágáshoz
Van firewire portom, kamerám (Panasonic), Firewire kábel, minden megvan.
Amikor áttöltöm a videót a kameráról a gépre, akkor 320-szor nem tom hányas felbontásban jelenik meg, engem ez zavar. Én szeretnék teljes képernyőset, ha lehet (min 800X600-ast). Lehetséges-e ezt megoldani valahogy??? Vagy felejtsem el?????
Előre is köszi!
Bye:
warezlord -
deedee
őstag
mindenképpen a firewire kábelt tanácsolom,nem pedig az usb-t.nekem már évek óta az vált be.
bekapcsolod a kamerát,összedugod a kábeleket,bekapcsolod a pc-t.indulásnál a pc majd felismeri a kamerát és a capture/videó szerkesztő progi/ program indításakor majd telepítődik a kamerához tartozó drájver.nekem így müxik,remélem segítettem...
-
SzaChe
tag
Karácsonyra kaptam (és Apum) egy Samsung 105i nevő videókameát ami elvileg tud Firewire porton kommunikálni a számítógéppel (és USB-n is) de ha összekötöm a kettőt és a illesztóprogram is frnakón a helyén van akkor sem ismeri fel hogy a kamera van rádugva a kábel másik végére.. USB-n pedig felismeri.. Úgy is le lehet tölteni a filmet a kamcsiról, de úgy nagyon szaggatott... Mi a teendő???

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest