Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9741 üzenetére
Nem, csak 1, a 3.9.0, úgy 2 hónapja használtam utoljára. Sajnos, már másodszorra fordult elő, akkor is teljes újrahúzás kellett python vonalon, most már sokat nem kellett gondolkodni rajta. A firefoxot is kellett frissíteni a netflix miatt, nem támogatot verziónak írta a korábbi talán 99-es. A drm-ben a cookies mappában nem frissült semmi, olyan volt, mintha nem fért volna hozzá az FF cookie-khoz, maradt a két hónapos file dátum.
Egy nappal korábban lett feltéve az ext_dl, akkor ment rendesen a mediaklikk-ről. Utána döglött be, de inkább az FF frissítés vághatta haza. Csak a teljes python %home% törlés és újratelepítés (+drm) oldott meg mindent, maga a hiányzó modul rész nem. -
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9737 üzenetére
Nálam a netflixnél ez sem segített, még a linkhez tartozó tartalom manifest file-ját sem tudta letölteni. Csak a teljes újratelepítés segített (python+drm), előtte teljes törléssel a %HOME%-os könyvtárakból, ahogy korábban másnak megadtad, a pip-es mókák semmit nem változtattak.
-
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9196 üzenetére
Csak nf tapasztalatom van, magyar+angol sub mindig belekerül, hangnál csak egy a kettőből, a magyar prioritással. Ami jó amcsi sorozatokhoz, de használhatatlan a távol keletieknél, mert az infó fele elveszik. Nagyon kevés a jó szinkron távol keleti filmnél/sorozatnál, bár létezik, de egy kézen meg lehet számolni.
Nf-nél van minden lehetséges tartalom (v2.26-on vagyok), az rendben leszedett mindent, de mkvtoolnix utókezeléssel járt. Ráadásul csak reklamálás utánpróbáltam ki.
-
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9179 üzenetére
viktor991-nek teljesen újra kellene kezdenie, kb:
minden python uninstall
gépház->alkalmazások->m$ market->bárhonnan
python 3.9 telepítés, path!!!
drm kicsomagolás
gépház->alkalmazások->m$ market->bárhonnan <--ez nekem win10 alatt visszaállt, b@lf@3z m$
hiányzó modulok scriptek
start DRM -
kgymac
őstag
A linkeddel is ugyanaz a hibaüzenet.
python uninstall, users ágon a python könyvtár törlése, újraindítás, python 3.9.0 telepítése, d*files könyvtár törlés, zip kicsomagolás, tűzfalban minden d*files könyvtárra vonatkozó szabály törlése, m$ store beállítások ellenőrzése után hiányzó modulok futtatása (érdeklődő típusú tűzfalhoz új szabály, engedélyezéssel). Így minden OK, rendben működik.
Úgy látszik öregszem és kezdek ok nélkül bepánikolni
A get-pip.py már írta tegnap a warningot, így a python újratelepítés jogos volt az m$ szemetelése miatt, de úgy néz ki, az users-ben a könyvtárát is törölni kell, mert marad benne valami szemét, ami a hibát okozhatta. -
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9131 üzenetére
három testvér az új 7-es menüben, a hangválasztóssal.
Az első rész lejött, a második eljutott 94-96%-ig videóban, majd meghalt. A win10 fel akarta tölteni a hiba anyagát a tiltás ellenére az m$-nak, így megszakítottam. Utána mentem be a gépházban az alkalmazásokhoz, mert tuti befrissített valamit a háttérben. A telepítéseknél a Bárhonnan-t átállította Bárhonnan, de értesítsen ha van a store-ban hasonló. python eltávolít, gép újraindít, py 3.9.0 telepít, drm frissítés 2.2.6-ra, pip+hiányzó modulok+nf lefuttattat.
A lényeg, hogy a linkból ki tudja hámozni a sorozat nevét, majd évad & rész kérdés után, kb. a hangsávok lekérdezésekor van hibaüzenet, nincs file. Az üzit a korábbi posztban találod.
Közben a gépházban mindig visszaáll a store értesítéses opcióra és ha azon van, a store indul mindig a py helyett. Egyszerűen nem tudom, miért áll vissza mindig. Az alias-oknál kipróbáltam pyton és python3 megadást pipa és pipa nélkül is, vagy nem fut vagy store jelenik meg. cmd-ben python-ra shell indul, 3.9, látszólag működik, ahogy a script is a hangsáv letöltésig.path természetesen pipálva, régi motoros lennék shell ügyben.
Mondjuk nem az első két pozíción van, mint a w7 alatt, ez akár probléma is lehet.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
Sajna ismét leáll hibával (2.2.6)
File "C:\Users\kemen\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\kemen\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\_DRM\start_DRM_decrypt.py", line 13131, in netflix_s_06
with open(".\\drmfiles\\programok\\NF\\downloads\\netflix\\filtered_languages.json", "r") as f:
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory:
'.\\drmfiles\\programok\\NF\\downloads\\netflix\\filtered_languages.json'Mindezt úgy, hogy egy órája még működött. Az első lejött, a másodiktól ez a hibaüzenet.
Az m$ is beleszemetelt közben a python-ba, ezért újra kellett rakni a 3.9.0-t, de úgy néz ki, az m$ eléggé nehezen tűri, hogy nem a store-os python van telepítve és használva, mert mindig visszaáll a Bárhonnan telepíthető opcióról a "deazér' figyelmeztessen, ha van a storba is" funkcióra. A link feldolgozása még megy, a sorozatcímet kiírja, évad, epizód bekérve, majd a letöltögetős rész dobja a hibát, hangsáv választásig nem jut el. -
kgymac
őstag
válasz
Hege1234 #9110 üzenetére
Cafe Minamdang, Arthdali krónikák.
Már a spájzban van, korábbi hibaüzenet a #9109-ben. A 12. letöltése közben jött elő. Valami belső korlátot léphet át, mert utána egyesével sima liba. Összerakni meg nem probléma.
Aranyba kéne foglalni, köszönöm.
Hétvégére meglesz az összes kedvenc koreai sorozatom.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
Sajnos a 12. résznél kap hibát a letöltés:
ERROR
{"internalcode":204055,"messageid":1,"errorcode":1,"errormsg":"Entity auth rate limit tripped."}
Az az érzésem, hogy a 6-os menüpont klónozásával lehet majd csak megoldani, ami csak egy részt töltene le, mint a 4/5-ös menüpontok.
Ez gondolom túl nagy kérés lenne...szerk:
sorry, csak most néztem meg a 8-as eredményét. Meg van minden, mint a búcsúban, csak nincs muxolva. Így lehet, hogy ez az egész felesleges is, mert a 8-cal megoldható.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
Egy kis problémám van, elsősorban az ízlésficamom miatt.
Netflix, sorozat, koreai, csak eredeti nyelvvel, feliratokkal.
A sorozat 4 és 5 letölti a videót, hangot nem tölt, majd a mux-ig eljut ugyan, de hang file hiányában megszakad a folyamat.
Több próbálkozás után eljutottam oda, hogy másik menüponttal próbálkoztam. A 6-os menü ugyan leszed mindent, de csak 11 résszel foglalkozott, míg a sorozat 18 részes.
Nincs valami beállítási lehetőség, hogy a 4/5 menüpontokhoz csak egy megadott nyelvet töltsön le? Valaminek kell hogy legyen, a tippem az angol esetleg német (vagy magyar?) , mert így nem igazán tudom, hogyan lesz meg a maradék 7 rész. A 7/8 működik, de csak videót tölt le, amihez esélytelen hangot szerezni.
netflix konfigban en és en-US van, mux opcióknál van kétszer hun, de ezek egyike sem tűnik kedvenc hangsáv beállításnak a letöltéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!