Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Én mikor esti angolra jártam vagy 3 éve egy középsuliba, ott a számtechtermek összes gépére engedélyezett volt a nava videók elérése, intézményi szintű licensszel. Mondta is az egyik rendszergazda, hogy majd vmit okoskodunk ha kell otthonra, de aztán annyiba maradt, szart rá, most meg már nem dolgozik ott. De az egyetemen meg tényleg az volt amit mondasz, hogy az olvasótérben 1db gép volt kijelölve navázni. Ellenben a dékán titkárnőjének anélkül hogy igényelte volna is engedélyezve volt a teljes nava elérés.
Szarakodnak ezzel az egésszel a navanál, de legtöbbször a mediaklikk oldalán is hetekig még visszanézhető adott anyag. Én meg már leszarom az egészet. Nincs értelme, úgyis mindent ismételgetnek évente...
-
internetezoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest