Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juci7109
csendes újonc
válasz
Grenade #3934 üzenetére
Sziasztok! Eddig a Firefox bővítmény, a videó downloadhelper segítségével könnyedén leszedtem kedvenc sorozataim részeit tv csatornák oldalairól, kifogástalan minőségben, mp4 formátumban. Kb. 1 hete azonban csak 48b-et tölt le, és hibát jelez a bővítmény. Nem tudom, mi ennek az oka! Már sokmindennel próbálkoztam (pl. letöröltem a gépemről a Firefoxot a bővítménnyel együtt, azután újratelepítettem), de sajna nem találom a megoldást.Arra gondoltam, hogy talán a tv csatornák tiltották le a videók letöltését.Én saját célra töltöm le az epizódokat, (mert a videó szerkesztés a hobbym) eszemben sincs bármiféle hasznot húzni belőle! Szeretnék segítséget kérni: hogyan tudnám továbbra is letölteni a kedvenc sorozataim részeit?Előre is hálás köszönetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.