Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Chamea2 #1855 üzenetére

Én elkezdtem húzni, de

És ezt ki hiszi el? Összevissza pofázol! Először az a szöveg, hogy nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, meg hogy csak az egyesült királyságban játszható le, egyébként már régen le tudtam volna kapni. azaz elismerted, hogy nem tudod letölteni, aztán közlöd, hogy elkezdted letölteni?! :W

Most akkor mi van? Csak egy letöltéskezdeményed van vagy el sem kezdte a letöltést? Egyáltalán milyen program az, ami letölti, mert én próbáltam az iplayer saját progijával is, hiszen voltak olyan kedvesek és mellékelték a videok alá a Download linket, csak éppen amikor megnyitom lejátszásra a cuccot, a program valami ismeretlen hibát dob. Azaz már majdnem ott voltam én is a letöltés kapujában, de visszadobta. Más progik meg 403-aznak!

az URL-ed sem jó

Melyik? Mert küldtem egy párat. :D

meg lehet oldani, csak egy kicsit húzós.

Na mesélj, hogyan?! De itt is két eset lehetséges:

1. Ez megint kamu és úgy is keresni fogsz valami kifogást, ami biztosítja neked, hogy ne kelljen leírni.

2. Nem kamu, de akkor meg nem tudom miért nem vagy hajlandó leírni. Több ezer karakter írható egy hsz.-be, simán elfér ide bármi. Vagy ha mégse, dobj össze egy leírást róla.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák