Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
mazsi70 #3000 üzenetére
Szia!
Sony Vegast próbád meg, 50p-t be lehet állítani, de hogy pont 28mbps-e vagy 26 (emlékeim szerint valahol e körül, de az is lehet, hogy szabadon állítható ez a paraméter is)...arra nem emlékszem, és most nem vagyok az asztali gépem közelében, így nem tudjam megnézni.
Én is csak mostanában kezdtem használni éppen emiatt, Sony HX100V bridge géppel rögzítek full hd 50p-s videót, ha jól emlékszem éppen 28 mbps-ben és AVCHD (.m2ts) formátumban.
Korábban Pinnacle-t használtam, de az csak 25p-t tudott ezzel a tömörítéssel, vagy 50p-nél talán 16 mbps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest