- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
A mediainfoval nézd meg az avi ill. Mp4 et hogy milyen codek él készült.
Próbálj a típusra rákeresni lehet kiad fórumokat ahol volt erről szó hogy mit szeret.
Néha válogatósak[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Werkly
őstag
válasz Core2duo6600 #3851 üzenetére
Oké! Rálesek valamelyik nap. Köszi addig is!
-
őstag
Az ismeretlen lemez arra is utalhat, hogy nem tudsz lemezt írni, vagy rosszul csinálod. Ez régen szégyen volt ma már nem az
A tippem: Lezárt lemezt tudnak csak az asztaliak lejátszani. Ez biztos és szinte minden asztalira igaz. Ha nincs a lemez lezárva, akkor ismeretlen lemez üzenetek a leggyakoribb hibaüzenetek.Kivétel az asztali DVD írók, azok tudtak lezáratlan lemezekkel dolgozni, hiszen pont az volt a lényeg, hogy mindig lehessen hozzáírni, amíg be nem telik a lemez. De neked nem az van, én is csak stúdiókban használtam ilyeneket régen.
Írási típusok: TAO, SAO, lezárással, vagy DAO, ami általában alapba lezár. Programfüggő, hogy ez nálad miképp jelentkezik. Milyen programmal írod a lemezt?
Régen mindenki tudott így vagy úgy lemezt írni, anélkül nem lehetett létezni. De mára már ez a tudás eltűnőben van. A topikok kihaltak, rendes lemezt meg már jó ideje alig kapni. Írókat meg már régóta nem árulnak... normálisat, így ma már inkább használtakat vesznek, akiknek normális író kell.
További megjegyzés, hogy max 8x írjad meg a lemezt. Főleg DVD-R (maximális kompatibilitás miatt) De a lemez típusától függően akár 4x,6x írás is célszerű lehet.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Werkly
őstag
válasz bluemirage #3853 üzenetére
Azt tudtam, hogy csak a lezárt megy! Van olyan AVI amit lejátszik van amit pedig nem. Viszont Youtuberól ha online konverterrel szedem le bármilyen formátumba és úgy írom ki akkor is unknown! Az mkv-t szintén konvertálni kéne. 5-8 filmről lenne szó aztán feledés mivel szívességből vállaltam el a megírásukat. Ezért kéne egy konvertáló progi ami sikerre vinné a projektet.
[ Szerkesztve ]
-
pibácsi
senior tag
Mivel írod, hogy Divx/MPEG4 a lejátszó, ez azt jelenti, hogy Divx és Xvid formátumokba le tud játszani, így arra kell törekedni, hogy mindent ebbe a két formátumba kell konvertálnod, ráadásúl 640x480- méretbe (vagy 720x540-be), de az első a járatos általában. Univerzális konverter és ingyenes pl. a XMedia Recode 3.1.6.9 (vannak már frissítései, de ez a legjobb), vagy jól használható az avidemux2.4.4 (ennek is vannak frissítései, de azok nem jók). Fizetős a Aiseesoft MTS Converter 6, de van trial változat is bizonyos ideig. Ez nagyon sokra alkalmas. Próbálkozni kell. A CD-re, DVD-re írás: alap ROM(ISO) másolás pl. a NERO-val, egymenetes írás, lezárva a lemezt.
Hátha segítettem valamit. Üdv. Pibácsi -
Core2duo6600
veterán
válasz bluemirage #3853 üzenetére
Milyen a normális író ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
őstag
válasz Core2duo6600 #3856 üzenetére
Ma már nem lehet újként. Már csak relatív jók vannak... bénák közt király a sánta... Az utóbbi évek legjobbjai is max közepesek lennének a 10 évvel korábbi mezőnyben.
Voltak PIO, NEC írók jól sikerült szériái. A komoly többség ezt használta. A Plextor nagyon sok típusa sokáig szintén biztos választás volt.
1-2 LG és Samsung is megütötte anno azt a szintet, hogy több évig olvasható anyagot írt, legalább közepes minőségű anyagra, megfelelő firmware, írószoftver és beállítás mellett.... ahogy az ASUS is alkotott 1-2 hasonló írót. De ezek már nem a felső házhoz tartoztak akkor sem, de némi körültekintéssel jól lehetett ezekkel is dolgozni.
Használt plextorok, pio-k, nec-ek között érdemes szétnézni azoknak akinek még valamiért fontos az eredmény és még tudnak vállalható minőségű lemezt szerezni... mert ma már az sem nagyon megy.
De előtt is sokat-sokat olvasni[link][ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz bluemirage #3857 üzenetére
Én pont megjártam a Plextorral. . .
Az volt a legszarabb írom, már kidobtam, hamar be is krepált, ahogy jöttek ki a ujabbnál ujabb fw rá, úgy lett egyre rosszabb.
Hogy mennyire lettek tartosak a lemezek, nem tudom, mivel nem igen nyitottam ki a drive ajtaját az utobbi időben.
Most valami egyszerű van a gépben, de hogy miért azt nem tudom, mert nem használom.[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Csak DVD-t hajlandó megenni a gép! 2 darab filmet sajnos nem tudok megtalálni DVD formátumban ezért AVI-ból kéne DVD formátumba átalakítanom. Menü meg ilyen hülyeségek nem kellenek. Csak a filmet nyomja le! Erre van mód, progi? Köszi!
-
Core2duo6600
veterán
Én annak idején többek közt a TMPGEnc Authoring programokkal és a Cyberlink Power Producer-rel. csináltam.
Hogy most az avi konténert közvetlen megeszik-e ezt most nem tudom, de ha elő van készítve neki, akkor biztosan megcsinálja a dvd video szabványnak megfelelő file rendszert, ISO-t bármit.
A TMPEnc nél arra kellett figyelni, hogy nem volt szabad engedni neki, hogy a vga kártyát használja gyorsításnak, mert akkor nem lett jó, hogy az aktuális változatnál ez fenáll - e nem tudom, mivel nem használom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Még a freenake video konverterrel is tehetsz egy próbát.
Valahol megvan nekem egy korábbi változat, mert amikor még használtam napi szinten, akkor az aktuálissal valami gond volt, de már nem emlékszem, hogy mi.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Werkly
őstag
Kösz mindenkinek! Kipróbálom holnap amiket írtatok! Többet nem vállalok ilyen szívességet másnak, hogy konvertálgatás. 😜
-
Gabesz...81
csendes újonc
Sziasztok Handbrekben kérnék segítséget.
Adott egy Blu ray lemez BD50 (37GB) ezt sikerült a felesleges hangok eltávolításával 24.5GB csökkenteni.
Olvastam h a h265 sokkal jobb kódolás.
A film ebbe a formába van (h264 profil 4.1 29.36Mbit).
Ezt kellene h265 HEVC ben minőség romlás nélkül.eddigi próbálkozásaim MKV h265/1080p/23,973 medium decomb kikapcsolva RF 20-18-15-10 és 0 volt érdekes eredményekkel.
Tanácsokat várnék.
Köszönöm.Ja UI. a lényeg lemaradt ! egy 25GB lemezre(23.2GB) rá kellene férnie.
[ Szerkesztve ]
-
Ueda
senior tag
válasz Gabesz...81 #3867 üzenetére
1920x1080 felbontásig tökéletes a h264 is. A múltban írtam a CRF-ről, én ezt preferálom. Eleinte én is azt gondoltam, hogy jobb a x265 (ffmpeg), de pár év tapasztalata alapján inkább nem kínlódok vele. Pl. a dupla futási idő is sokszor nem éri meg.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
Ueda
senior tag
Most ránéztem a Handbrake progira (portable). Az Encoder Preset -nek semmiképpen nem kellene medium alatt lennie (Fast), de legalábbis ffmpeg -ben a medium alapbeállítást szoktam meg. Sőt x265 alatt a slow -nak kellene az alapbeállításnak lennie, mert az x265 medium is elég kompromisszumos (trükkös?). Csak x265 slow már kurva lassú.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én az alábbi beállítást használom általában progressive FullHD és HD videonál Handbrake esetében:
Filters: minden Off
Codec: x264
Fps: Same as source/Variable framerate
Constant quality: 21.5 (linux esetében 22), ha a forrás sem tökéletes -> 23
Encoder preset: Medium
Encoder tune: Film
Encoder profile: High
Encoder level: 5.1SD video esetében az Encoder level nálam 4.1 és CRF 21.
Tény, hogy a 4.x szint kompatibilisebb és elég is lenne FullHD tartalmakhoz, de a saját kamerás felvételeimet FullHD/60Fps-el rögzítem és ahhoz már kellene az 5.1. Emiatt eleve ezt használom, illetve 1080i felvételek esetén én a deinterlace-nél a félképeket interpolálom és így dupla FPS értéket kapok, ami szintén megkívánja az 5.1 Level-t.Persze lehet van ennél jobb beállítás, de nálam ez vált be.
A filmeket mobil eszközökön, Linux alapú x86 HTPC-n és Raspberry Pi3-on nézem főként. Ezeken bevált a dolog.[ Szerkesztve ]
-
simo9555
tag
Sziasztok!
Lenne egy 2000-ben készült videó. A kiterjesztése .3gp_56x42. Ez csak valami sallang fájl ami fent maradt a múltból az eszközön, vagy valahogy meg lehet nyitni és megnézni?
-
simo9555
tag
válasz A megváltó #3872 üzenetére
Mivel csak 6kb, ezért én is arra gyanakszom, hogy ez csak valami "segéd" fájl.
-
Sygnus
tag
Sziasztok !
Kérdésem az lenne, hogy különböző aviból, youtubról letöltött videoból, hogyan tudnék mkv - AVC - x264 High@L4.1 videot konvertálni ?
Van egy "csuda" tv-m ami ezeket tudja lejátszani, próbáltam már több konvertert, minden féle beállítással, de nem , mert ez a tv nem látja. A másik LG tv nek mindegy az az összeset lejátssza.
Köszönöm a segítséget előre is .
-
őstag
Handbrake vagy Mediacoder két olyan enkódoló amivel simán át lehet kódolni a megadott formátumba az anyagot. Mindegyikből van portable, azaz nem telepítős változat. Úgy linkeltem.
Jó időigényes és szépen fog romlani a minőség is... ahogy ez egy kódolásnál elvárható és főleg TV-n ez szépen is fog látszódni. A videó konvertálás már csak ilyen. Főleg, hogy a írásodból az tűnik ki, hogy nem éppen jó minőségű forrásanyagról beszélünk.DE!!! én előtte inkább a MAKEMKV-vel átraknám a kérdéses anyagokat MKV konténerbe. Ez egyrészt valszeg' nem fog kódolással járni, hamar megvan és ha a TV MKV kompatibilis, akkor mindegy mi van az MKV konténerben... le kell tudnia játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Sygnus
tag
válasz bluemirage #3875 üzenetére
Köszi a választ !
Gyereknek kéne pár mesét csak átkonvertáljak.MAKEMKV -t megpróbáltam, de nem látja az avi kat így nem jutottam semmire.
Mediacoder el próbálkoztam, mkv ba mindenhogy próbáltam, de ez a tv nem viszi semelyiket.....
-
Sygnus
tag
válasz bluemirage #3875 üzenetére
Na kipróbáltam a Handbrake -t , átraktam mkv -ra , átkonvertálta és simán megy a tv -n.... végül csak megoldódott , köszi
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Helló!
Tapsztalat illetve tudásotok után tanácsot kérnék, konvertálás témában.
1,5 év elteltével elkezdtem szerkeszteni az esküvőmről videós által készített nyers videókat.
MTS kiterjesztésű, 1920x1080, 25 képkocka/másodperc, adatsebesség és teljes bitsebesség: fájlonként valahol 17200-17800 Kb/sec, mindig változik picit, gondolom nem állandó rátás kamerája volt.
25 Gigát foglalnak a nyers videók 3.3 órara adja össze a media player.Na most ezt elkezdtem egymásba fűzni vágni stb. a Serif MoviePlus X6 progival.
Az 1920x1080 -at és a képkockát ugye tartom.De gondolkozom, hogy a kódolásnál milyen fájllá konvetáljak? MP4 vagy MPEG , egyéb stb., illetve a bitrátát ennek megfelelően hogy állítsam be?
Manapság és a jövőben mi lesz az a formátum és adathordozó amit a legtöbben tudnak és fognak használni? Azaz, hogy adjam oda az esküvő vendégeinek idősebbeknek, középkörúaknak - fiatalabbaknak. Valamint Youtub-ra privátban fel akarom tölteni, aztán emailbe küldök meghívot így megnézhetik.
A DVD anno divatos volt, de ahhoz nagyon rontanom kellene a minőségen vagy 4-5dvd-re írni és nem is hiszem, hogy sok embernek van még otthon DVD lejátszója a PC-ken Laptopokon kívül. Azokon meg van USB-is.
Blueray-t kizártam, nincs iróm.
Tehát lehet venni kellene pár 32GB-os pendrive-ot és azon oda adni a közvetlen rokonoknak a lehető legjobb minőségben, vagy felmásolni náluk vmire.
Sztem már majdnem mindenkinek van okostévéje amin van USB. De a régebbi típusokban és az újakban melyik az a formátum ami biztos jó és lejátsza? Gondolok itt arra a régi 2011-es tv-m még nem játszotta le ezeket az MTS-eket a 2017-es már igen.
A pendriveal annyi az agályom, hogy bármikor bárki letörölheti véletlenül is ha nem ért hozzá. Illetve olyan kicsi könnyű elhagyna, elszórni a lakásban.
De ha még is ezen két opció mellett döntök milyen fájl típust és bitrátát használjak?
DVD: divx? és akinek az van úgy nézi meg ahogy ráfér?
PENDRIVE: fájltípsu? és fix 17000 -es bitráta, vagy hagyjam változónak (egy próbát csináltam de akkor kb. nagyon lejebbb vitte a progi a bitrátát kb. 4000 körülre). Egyáltalán mennyit vesz észre az emberi szem ha azt veszem otthon már kb. mindenkinek van egy 40"-55"-os tv-je.
Youtube: feltöltésnél milyen felbontást és bitrátát használják, mert a progi figyelmeztet, hogy 15 percnél hoszabb tartalmat nem tudok feltölteni (bár idő közben ez már lehet változott a youtubon csak régebbi program verzióm van.).
Minden hozzászólást köszönök.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Ueda
senior tag
válasz hd3650-65Hz #3878 üzenetére
H264, mert ez a legjobb otthoni felhasználásra és 1080 felbontásig is. Bitráta helyett minőség beállítás CRF-el, úgyanúgy, ahogy a képeknél (bár ezt nem minden szerkesztő progi kínálja fel). A CRF tartománya 0 - 51 és ennek a közepe/fele a 25 -ös (normál) tökéletes kiindulási érték az 1080 felbontáshoz. A korábbi kommentjeimből ugyanezek visszaolvashatók.
A Youtube-ról le is lehet tölteni csak előtte átmenetileg nyilvánossá kell tenni, pontosan nem tudom. (A 15 perces korlát szerintem régen megszünt.) Vagy tárhely/fájlmegosztó.
A pendrive elhagyás ellen boritékba, feliratozva adod át vagy valami hasonló. Legyen a másik baja, ha nem vigyáz rá.
A kevesebb bitrátára az is lehet magyarázat, hogy a számítógép jobban számol, mint a kamera.
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Ez a progi egytől sokkal egyszerűbb lehetőségeket kínál:
Export movie /
- DVD
-VCD
-BLUERAY
-AVCHD, Fájl, Facebook, Youtube, ITUNES/PSP, DV Camcorder, HDV camcorder.Szóval előre betápláltak. Azután felbontáson,képkocka számon, bitrátán enged állítani. Azt, hogy milyen codeket használn nem is jelzi.
Fájl-ot választva a fájl típusát-kiterjesztését választhatom: pl. mp4, avi stb.
Avinál sorolt fel pár kodeket amit választhatok.Milyen fájltípus lenne a nekem való?
Köszi.
-
csemege86
tag
Ha rossz helyen vagyok, bocsánat, navigáljatok egy helyes fórumtopikhoz!
"Mivel tudnám megoldani, hogy a flash videók a másodlagos monitoron full screen maradjanak akkor is, ha kikattintok belőlük az elsődleges monitorra? Új Firefox profilt kellett csinálnom, és az eddig működő teljes képernyős mód már nem jó. Ez nagyon rossz, ha dolgoznék az asztali monitoron, de közben flash videót néznék a fali tv-n.
Rengeteget google-oztam, de semmi normális megoldást nem találtam.
Kerestem konkrét Adobe Flash Video topikot a fórumok között, de azt se találtam."
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van bevált tippje 4K videó konvertálásához az alábbi paraméterekkel:
Akció kamerából származik az anyag (Yi 4K, 29,97fps, 100.000kb/s)
Szeretném szintén 4K-ba menteni, de max harmad ekkora fájlméretben.
Jelenleg a Movavi Video Suite 17-et használom. Próbáltam H264 és H265 presetet 35000kb/s bitrátával, de már láthatóan sok részletet vesztettem. A H265 picivel jobb, mint a H264, de az eredetitől azért még messze. Esetleg ne is várjak ennél többet és érjem be ennyivel? A cél az archiválás lenne, esetleg később még meg is vágnám a videókat, ehhez nem tudom mennyire hátrányos vagy előnyös a H265. -
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a tv-m úgy látszik nem szereti a dts hanggal ellátott filmeket, ezért szeretném azokat eltávolítani a fileból. Ha pl. wondershare video convertert használok, hiába választom ki kimeneti video formátumnak ugyanazt,ami az alap, 2 órán keresztül szarakodik mire elkészül, viszont a video az amúgy teljesen okés lenne, csak a hangot kéne konvertálnom alóla. Valami gyorsabb megoldást nem tudtok véletlenül?
-
Belmondo
kezdő
Sziasztok!
Adott egy 30 GB körüli MKV melyet archiválás céllal egy 25 GB Blu-ray-re szeretnék írni. Lehetőleg 23.28 GB -t rendelkezésre álló tárhelyet, minél optimálisabban szeretném kihasználni a minőségromlás minimalizálása érdekében.
Kedvenc programom a Handbrake régebben tartalmazott egy olyan opciót, amelynél be lehetett írni a célfile körülbelüli méretét. Sajnos ez az opció 0.9.6-os verzió óta eltűnt.Próbálkozások száma számtalan lehet mire nagyjából eltalálom a lemezméretet. (RF értékkel vagy a bitrate
értékkel szórakozok, profil és képméret értékeket nem változtatom)
Létezik-e erre a problémára jó minőségű program, amely megoldaná ezt a problémát?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
SONY DCR-HC17E-en rögzített Mini-DV kazetták tartalmát másolnám át laptopra.
Kamerán van USB és DV Out kimenet, gondolom utóbbit kell használnom.
Laptopon viszont csak USB bemenet van (meg HDMI kimenet, de az most nem kell gondolom).
Szóval ha veszek DV to USB kábelt, meg letöltök egy videokonvertert (Melyiket??) menni fog a dolog?
Kösz!
-
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
x.264/MKV-t szeretnék Xvid/AVI-ba konvertálni. Mi erre a legmegfelelőbb program? (Akár többet is írhattok).
Köszi!
-
troller
senior tag
válasz SunMount3r #3889 üzenetére
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #3891 üzenetére
A net-en keresgéltem megoldásokat rá, de se a kompatibilitás mód, se a NET Framework telepítése nem oldotta meg.
Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Ueda
senior tag
válasz SunMount3r #3892 üzenetére
-
troller
senior tag
válasz SunMount3r #3894 üzenetére
Próbáltál régebbi verziókat? 32 biteset, ha a 64-es nem indul? Nekem eddig egyik verzió se dobott hibát.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
SunMount3r
nagyúr
A LavFilters-t hogyan kell integrálni a VirtualDub-ba, hogy onnan kiválasztható legyen és azt használja a konverzió során? Mind 2 fenn van a gépen, de a VD-ben nem látok ilyen opciót a kodec-eknél....?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Még mindig ezzel kínlódok. Tudja valaki, hogy az FFmpeg-et hogyan kell "telepíteni" a Windows-ra, vagy hogy a "részévé tenni", hogy a konverter programokban megjelenjenek a kodec-jei? "Installációs" változata nincsen.
-
Ueda
senior tag
válasz SunMount3r #3897 üzenetére
Avidemux telepítés nélkül a zip fájlokban:
-
Sanyi.mTs
addikt
van olyan ingyenes (akár telepítés nélkül is futtatható) konvertáló program windows(7)-ra, amivel mts kiterjesztésű (házi) videókat át tudom konvertálni mp4-re?
ha a nas gyártójának az appjával nézem a videót (mts) a nasról, akkor nincs hang. de ha pc-n nézem pl. vlc-vel, ott már van -
olivera88
veterán
Most kezdtem el használni a Handbraket. Olyan videó konvertáló kellett ami tudja használni a GPU t a konvertáláshoz. És rátaláltam a Handbrakera.
Csináltam egy próbát egy 610 MB os HD videoval. Először CPU val, H264 és MP4 be, az eredmény 12:50 perc lett, aztán H264 NVENC MP4 be, az eredmény brutális lett, amivel a proci 12:50 ig percig szenvedett, azt a GPU ledarálta 3:20 perc alatt.
Nem gondoltam volna h ekkora lesz a különbség.
Ja és kapott fájlok elég eltérő méretűek lett, CPU s konvertálás 310 MB, GPU us, 453 MB.
Másik észrevételem, azt hittem alapból fogja használni az NVENC et, konvertáláshoz ha engedélyezve van, de csak akkor használja ha kódeknél az NVENC es van kiválasztva.
Ez miért így van?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest