- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia!
Az mit jelent, hogy 3 részre van vágva? Az adatok alapján nem egy nagyméretű film.
Milyen lejátszókkal próbáltad nézni?
"Letöltött" filmeknél előfordul, hogy rosszul konvertálták és a feltöltő vagy vak és süket, vagy csak nem érdekli.
Pár filmet én is konvertáltam át már emiatt.
De első körben érdemes lehet körülnézni más letöltési források után, mielőtt az ember nekiáll szenvedni...Más. Új VirtualDub verzió? Ez nagyon jó, mert én is szeretem használni. Viszont volt egy problémám: az append avi segment 2-nél több fájl összefűzése esetén aszinkron hibákat csinált. Tehát elcsúszott a hang. Ha csak kettőt fűztem össze, majd save as avi, aztán megnyit és megint csak egyet fűzve és mentve az működött. Nem tudom, érthető-e, találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest