Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz zapkorte #2549 üzenetére
Sziasztok!
Jó hírem van, a fejek jók! Rossz hír, a szalagvezetést sikerült úgy elállítani, hogy most azért nincs kép... de nem adom fel, csak itthon éppen nincs egy CRT tv se,de ma kapok egyet vissza, azzal remélhetőleg be tudom lőni
Bővebben: Először ugye szétkaptam szemlére, de arra gondoltam mivan ha szinkron jel gond van, picit állítottam kontroll fejen. Jobb lett a kép, de nem az igazi, így hát elkezdtem állítani a p2 és p3-on is. Odáig jutottam, hogy a fél kép már látható volt. Aztán nekem is beugrott, hogy egy kis alkoholos tisztítás jó lenne esetleg. Fénymásolópapírral óvatosan megtakarítottam és szinte teljesen jó is lett a kép, de nem volt még teljesen stabil plusz alul volt egy kis csík... na most semmi sincs, az LCD el is dobja a képet ha úgy érzi neki nem elég jó, úgyhogy a crt-vel fogom megpróbálni belőni. Ha így se megy, otthon apának van oszcilloszkópja, akkor hazaviszem és azzal folytatom.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
cocka
veterán
válasz zapkorte #2549 üzenetére
És az milyen hibára utal, hogy egyszerűen nem lehet betenni a kazettát, mert akad, ha meg beleerőszakolom, akkor kiugrik? Ha szétszedem és betolom, majd lenyomom és benntartom ujjal, akkor megáll. De így nem akartam áram alá helyezni. Áram alatt összerakva se húzta be a kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest