Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapkorte
tag
válasz
garga01 #3170 üzenetére
Hát ez még régen vót, még a P4-2200 + winxp korszakban, IDE merevlemezek, 512MB operatív tárak idején, a windows movie editor című remekkel. Talán még win7-tel próbálkoztam egyszer, de azóta elengedtem a dolgot, mert nem volt szemmel látható minőségromlás analóg átjárón át sem, és akkor legalább hardverből be is gyúrta mpg streambe az eszköz, mehetett egyből a dvd/re, pendrive-ra, és nem szüttyögött még órákig vele a tömrítő.
Ja, meg a másik, amitől kiborultam idegileg, hogy a firewire-en át benyalt dv-avi-ban valahogy fordítva volt a sorváltás, úgyhogy még arra is külön ügyelni kellett konvertálgatáskor, hogy visszacseréljem... na neeeeem, ehhez nekem elfogyott a türelmem, úgy döntöttem, hogyha a tévé studiókban a digital betacam bejátszókat össze lehet kapcsolni analóg kábelen, akkor a konzumer dv-t is össze lehet, slusszpassz.
Volt még néhány ilyen kudarcom, példul a minidisceket sem tudtam USB-n át benyalni, hiába vettem olyan eszközt, mert a sony jól megvédte a szerzők jogait tőlem, és volt olyan is, hogy dvd kameráról kellett analóg kábelen digitalizálnom, mert egy-két lemezt nem tudott lezárni a dög, és semmi sem olvasta őket, csak ő maga. :-D
Egyesegyedül a DAT kazettákat tudtam digitális formában átrakni a gépre egy megflashelt adatmagnóval, az működött. De mondjuk a DCC-t megint csak D-A-D konverzióval tudtam.
Most meg már erőst örülök, hogy eltűntek már az életünkből ezek a mindenféle szedett-vedett mechanikus eszközök. Pedig amikor billgéc bemutatta 1995-ben a "multimédiját", ami akkoriban egy pár perces 320x240-es indeo avi volt, amivel koppig tele volt a hdd-m, még azt gondoltam, ez hülyeség, gyermekjáték, nem jó semmire. Persze, akkoriban még az okostelefon-szerű eszközök is sci-fi filmek témái voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest