Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Udv!
Korabban szerzett tapasztalataim szerint lehetseges, hogy a programtarcsa koszolodott el. Ez egy tobb erintkezoparbol allo kuplungszerkezethez hasonlito megoldas, de lehet csuszofeluletu is. A koruk szerint vidaman elkoszolodhattak. Hogy ezek a tipusok ilyen vezerlessel vannak-e ellatva nem tudom, de egy komplett nagytakaritas biztos jot tenne.
Szia -
SLC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem igazán a PC hardver témakörbe illik a topic, amit most megnyitok, de a neten ehhez áll a legközelebb.
A PC-n kívül van egy pár cucc, aminek a tönkremenetele (főleg garon kívül) rettentő bosszúságot okoz, s néha a szervizek elég borsos áron (nem kevés esetben egy új berendezés áráért) javítanak - ez esetben csak a munkadíjat említem - , vagy nem vállalják a javítást.
Talán van pár egyén, aki valamikor ilyen területen dolgozott, olvassa a topicot, és hajlandó tapasztalatait a nagyközönség rendelkezésére bocsátani.
Ami miatt témát nyitok : van két videorecorder (viszonylag régiek) amelyeket meg kellene javítani. Az egyik egy Panasonic, amely az Orionnál lett összerakva (pontos tipusjelzést holnapra tudom megnézni), a hibája az, hogy bekapcsoláskor elkezd visszacsévélni, a számláló 3-4 fordulatot jelez lefelé, majd kikapcsol.
Hol kell a hiba forrását keresnem ?
(A visszacsévélő gomb nincs beragadva, bár a kezelő panelt még nem szedtem le.)
A másik egy hasonló korú Philips, de azt még nem vizsgáltam meg, tipus pontosítás holnapra.
A topic további célja a hasonló jellegű kérdések felvetése, ill. a fent említett polgárok válasza.
Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest