Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
ó énse.. Főleg nem pöttyökre... azt meglehetősen letojom.
Viszont mindig is szerettem a legtöbbet kihozni a gépből, persze gyakorlati okokból (több FPS, stb)...
Persze aztán rájöttem az ésszerűségre is...
pl most a 3000+os procim alapon 320*4en megy, viszont ha munkája akad, megkapja a + feszt és a 320*8at...
+ a mem is kicsit meg van húzva, szóval kb. pont ideális...
a vidkari volt amit egyáltalán nem húztam, még játékoknál sem.. pedig pl. a 6600 gt 500/1000 helyett 550/1100 is szép teljesítmény növekedés... ennyi is belefér (mostanában alkalmazom, 3Dnél)
azt hiszem még ez sem kihegyezett tunning, de azért meglehetősen jóérzés, hogy +45%kal magasabb órajelen hajtom a procit + a mem is jó... azért ez jelentősen növeli az ár/teljesítményt...
bár hülye nem voltam, 25 ezres procihoz 16 ezres hűtőt vettem
szóval bőven el is viszi ezt
De persze kímélnék mindent amit lehet... Mivel most már nem játszom FPS játékkal, így túlságosan nincs is jelentősége a tunningnak, anno érezhető volt a dolog...
a vidkarim sincs kihasználva maximálisan már, PES5özöm csak, ahhoz nem kell olyan sok, bár ha nagyobb szűréseket rakok rá, akkor meg látom, hogy nem bírkózik vele... aztán inkább nem rakom annyira nagyra, hiszen tudom, hogy egy 128 megás karival hiába húzom fel a gput, ha nagyobb a memória igény a nagyobb felbontásoknál...
bár nem tudom..
az AA és AF a GPUt eszi, vagy a memóriát???
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs