Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• penene

őstag

válasz kovi #42 üzenetére

ó énse.. Főleg nem pöttyökre... azt meglehetősen letojom.

Viszont mindig is szerettem a legtöbbet kihozni a gépből, persze gyakorlati okokból (több FPS, stb)...

Persze aztán rájöttem az ésszerűségre is...
    pl most a 3000+os procim alapon 320*4en megy, viszont ha munkája akad, megkapja a + feszt és a 320*8at...
    + a mem is kicsit meg van húzva, szóval kb. pont ideális...

a vidkari volt amit egyáltalán nem húztam, még játékoknál sem.. pedig pl. a 6600 gt 500/1000 helyett 550/1100 is szép teljesítmény növekedés... ennyi is belefér (mostanában alkalmazom, 3Dnél)

azt hiszem még ez sem kihegyezett tunning, de azért meglehetősen jóérzés, hogy +45%kal magasabb órajelen hajtom a procit + a mem is jó... azért ez jelentősen növeli az ár/teljesítményt... :)

bár hülye nem voltam, 25 ezres procihoz 16 ezres hűtőt vettem ;)
    szóval bőven el is viszi ezt :)

De persze kímélnék mindent amit lehet... Mivel most már nem játszom FPS játékkal, így túlságosan nincs is jelentősége a tunningnak, anno érezhető volt a dolog...

a vidkarim sincs kihasználva maximálisan már, PES5özöm csak, ahhoz nem kell olyan sok, bár ha nagyobb szűréseket rakok rá, akkor meg látom, hogy nem bírkózik vele... aztán inkább nem rakom annyira nagyra, hiszen tudom, hogy egy 128 megás karival hiába húzom fel a gput, ha nagyobb a memória igény a nagyobb felbontásoknál...

bár nem tudom..

az AA és AF a GPUt eszi, vagy a memóriát???

Új hozzászólás Aktív témák