Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
ó énse.. Főleg nem pöttyökre... azt meglehetősen letojom.
Viszont mindig is szerettem a legtöbbet kihozni a gépből, persze gyakorlati okokból (több FPS, stb)...
Persze aztán rájöttem az ésszerűségre is...
pl most a 3000+os procim alapon 320*4en megy, viszont ha munkája akad, megkapja a + feszt és a 320*8at...
+ a mem is kicsit meg van húzva, szóval kb. pont ideális...
a vidkari volt amit egyáltalán nem húztam, még játékoknál sem.. pedig pl. a 6600 gt 500/1000 helyett 550/1100 is szép teljesítmény növekedés... ennyi is belefér (mostanában alkalmazom, 3Dnél)
azt hiszem még ez sem kihegyezett tunning, de azért meglehetősen jóérzés, hogy +45%kal magasabb órajelen hajtom a procit + a mem is jó... azért ez jelentősen növeli az ár/teljesítményt...
bár hülye nem voltam, 25 ezres procihoz 16 ezres hűtőt vettem
szóval bőven el is viszi ezt
De persze kímélnék mindent amit lehet... Mivel most már nem játszom FPS játékkal, így túlságosan nincs is jelentősége a tunningnak, anno érezhető volt a dolog...
a vidkarim sincs kihasználva maximálisan már, PES5özöm csak, ahhoz nem kell olyan sok, bár ha nagyobb szűréseket rakok rá, akkor meg látom, hogy nem bírkózik vele... aztán inkább nem rakom annyira nagyra, hiszen tudom, hogy egy 128 megás karival hiába húzom fel a gput, ha nagyobb a memória igény a nagyobb felbontásoknál...
bár nem tudom..
az AA és AF a GPUt eszi, vagy a memóriát???
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest