- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én annyit hallottam róla, hogy ha állítják az órajelet, fogja, és elkezd szemetelni a kari, és ezt vhogy soft-osan ki lehet kapcsolni, mert ez vmi védelem, hogy ne lehessen piszkálni az órajelet. Hogy lefelé ez vajon működik-e, ezt nem tudom, de fölfelé tuti, hogy van ilyen.
A log elvileg kiírja, hogy mennyin megy a vga, szóval az valós értékeket kell, hogy közöljön. Amúgy ha csak simán set clock-al beállítasz egy órajelet, akkor átállítja az órajelét? Pl átállítod, és megnézed everest-ben, hogy mennyi a vga órajele. Everest tutira kiírja, ha állítja az órajelet. szvsz vhogy így le lehet ellenőrizni, hogy megy-e az állítás.
Mod : A log alapján állítja az órajelet. Ha még biztosabban akarod tudni, hogy megy-e a dolog, akkor érdemes az everest-el utánnanézni. Mármint betölteted vele az alap órajelet, everest megnéz, majd betölteted vele a down órajelet, és everest megnéz. (Everest asszem késéssel írja ki, vagy csak újraindítással a változott órajelet a vga -ra. )
Szívesen, örülök, hogy működik a dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest