Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én annyit hallottam róla, hogy ha állítják az órajelet, fogja, és elkezd szemetelni a kari, és ezt vhogy soft-osan ki lehet kapcsolni, mert ez vmi védelem, hogy ne lehessen piszkálni az órajelet. Hogy lefelé ez vajon működik-e, ezt nem tudom, de fölfelé tuti, hogy van ilyen.
A log elvileg kiírja, hogy mennyin megy a vga, szóval az valós értékeket kell, hogy közöljön. Amúgy ha csak simán set clock-al beállítasz egy órajelet, akkor átállítja az órajelét? Pl átállítod, és megnézed everest-ben, hogy mennyi a vga órajele. Everest tutira kiírja, ha állítja az órajelet. szvsz vhogy így le lehet ellenőrizni, hogy megy-e az állítás.
Mod : A log alapján állítja az órajelet. Ha még biztosabban akarod tudni, hogy megy-e a dolog, akkor érdemes az everest-el utánnanézni. Mármint betölteted vele az alap órajelet, everest megnéz, majd betölteted vele a down órajelet, és everest megnéz. (Everest asszem késéssel írja ki, vagy csak újraindítással a változott órajelet a vga -ra. )
Szívesen, örülök, hogy működik a dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- ROG Strix GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6 + ajándék ROG Strix Herculx
- Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest