Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én annyit hallottam róla, hogy ha állítják az órajelet, fogja, és elkezd szemetelni a kari, és ezt vhogy soft-osan ki lehet kapcsolni, mert ez vmi védelem, hogy ne lehessen piszkálni az órajelet. Hogy lefelé ez vajon működik-e, ezt nem tudom, de fölfelé tuti, hogy van ilyen.
A log elvileg kiírja, hogy mennyin megy a vga, szóval az valós értékeket kell, hogy közöljön. Amúgy ha csak simán set clock-al beállítasz egy órajelet, akkor átállítja az órajelét? Pl átállítod, és megnézed everest-ben, hogy mennyi a vga órajele. Everest tutira kiírja, ha állítja az órajelet. szvsz vhogy így le lehet ellenőrizni, hogy megy-e az állítás.
Mod : A log alapján állítja az órajelet. Ha még biztosabban akarod tudni, hogy megy-e a dolog, akkor érdemes az everest-el utánnanézni. Mármint betölteted vele az alap órajelet, everest megnéz, majd betölteted vele a down órajelet, és everest megnéz. (Everest asszem késéssel írja ki, vagy csak újraindítással a változott órajelet a vga -ra. )
Szívesen, örülök, hogy működik a dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest