- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen asztali médialejátszót?
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én annyit hallottam róla, hogy ha állítják az órajelet, fogja, és elkezd szemetelni a kari, és ezt vhogy soft-osan ki lehet kapcsolni, mert ez vmi védelem, hogy ne lehessen piszkálni az órajelet. Hogy lefelé ez vajon működik-e, ezt nem tudom, de fölfelé tuti, hogy van ilyen.
A log elvileg kiírja, hogy mennyin megy a vga, szóval az valós értékeket kell, hogy közöljön. Amúgy ha csak simán set clock-al beállítasz egy órajelet, akkor átállítja az órajelét? Pl átállítod, és megnézed everest-ben, hogy mennyi a vga órajele. Everest tutira kiírja, ha állítja az órajelet. szvsz vhogy így le lehet ellenőrizni, hogy megy-e az állítás.
Mod : A log alapján állítja az órajelet. Ha még biztosabban akarod tudni, hogy megy-e a dolog, akkor érdemes az everest-el utánnanézni. Mármint betölteted vele az alap órajelet, everest megnéz, majd betölteted vele a down órajelet, és everest megnéz. (Everest asszem késéssel írja ki, vagy csak újraindítással a változott órajelet a vga -ra. )
Szívesen, örülök, hogy működik a dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest