- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.B.K.
kezdő
válasz
tvamos #14883 üzenetére
Szia! Korábbi ajánlásom a témában szerintem vess rá egy pillantást, hogy tetszik-e.
[ Szerkesztve ]
-
K.B.K.
kezdő
Sikerült bő egy hétig próbára elkérnem egy pár Buds Fe-t. Véleményem szerint semmi baj a hangjával, jó a mély dominál, de ninvs túltolva, meglepően kellemes volt az összkép számomra. Szerintem ami sokaknak tetszeni fog benne az a kis szárny a "végén" ami a jobb tartást hivatott biztosítani. Formára nagy kedvencem a Buds 2 Pro mivel az elűnik a fülemben, nem is érezni, hogy benne van. Sennheiser Momentum 3 az állandó fülesem, ahhoz hasonlítva nagyon hatékon, az ANC, a mikrofonja átlagos, de simán hallani. Minden Samsung telefonnal tesztelve. Remélem tudtam valamennyit segíteni, sok kérdést láttam a kütyüvel kapcsolatban az elmúlt időben. (Tipp: Hardveraprón hasonló áron Buds Pro és Buds 2 készülékeket venni amennyiben az szimpatikusabbnak tűnik)
.
-
K.B.K.
kezdő
válasz
FuRiONight #14683 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint akkor leszel csak előrébb a Buds Pro 2-vel ha kedveled a kevesebb basszussal operáló hangzást. Sok különbséget egyébként nem tapasztaltam, mindkettő kényelmes viselet volt, a SAmsung töltőtokja kisebb, jobban elfért a zsebemben. Hangzásban előrelépés egy Technics EAH-AZ60, Sennheiser Momentum 3 (4 de azt még nem próbáltam) vagy egy Sony-WF-1000MX4 lenne. Ezek közül nekem a Sony tűnt legalkalmasabbnak játékra, de igazából nem erőltetném ezt a vonalat. Ja, egy fontos dolog: "érzetre" a Buds Pro 2 sokkal jobban szólt amikor Samsung telefonnal használtam. -
K.B.K.
kezdő
válasz
Peterzon94 #14657 üzenetére
Szia,
HardverAprón pont van fent bontatlan Buds Pro, olcsóbban mint az FE. Bizton mondhatom jobban szól mint az utóbbi.
-
K.B.K.
kezdő
válasz
kalozhun100 #14026 üzenetére
Szia!
Három féle Technics TWS-t használtam, nekem kiválóan bevált mindegyik. Talán a 60-as szériát tudnám igazán ajánlani.
Írok majd bővebben is, csak mindjárt vacsizunk a gyerkőcökkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest