- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
es akkor a kepek, ahogy igertem.
HTC, csak a master latszik aktivnak:
[kép] [kép] [kép]Sony, mindketto aktiv:
[kép] [kép]ha valoban gagyi lenne ez a fules, mert mindketto latszik, azt sajnalattal hallanam, mert ezt leszamitva nagyon meg vagyok vele elegedve. foleg amennyiert beszereztem. es itt azert joval nagyobb a veszelye annak, h kiesik/elgurul/elveszted, mint a madzagos, vagy a nyakorves megoldasnak. ez esetben meg kevesbe fajo, ha nem tobbszaz fontos fules gurul el.
brutal jo akkuideje van, ahhoz kepest, h milyen kis picsa akkuja van, meg a hangzasa is meglepoen remek.azh, h a HTC-n csak az egyik latszik meg annak tudtam be, h ez hasznalhato ugy is, h csak az egyik fulbogyot hallgatod, a masik meg a tokjaban van.
nem tudom akkor, hogy kene megoldani ezt a szaggatasi problemat, masik TWS-sel? vagy vez.nelk. fejessel? abban csak "erosebb" az antenna/jel, nem?
-
Yeffy
veterán
na, vegre egy tartalmas es szakertoi valasz, koszonom!
igen, azzal tisztaban vagyok, h a BT egy szabvany, es h 2.4 GHz-en mukodik, csak ugy, mint a WiFi egyik "fele".
halozatokkal foglalkozom egy ideje, bar inkabb wired enterprise/campus, mint wireless. reszben pont azert, mert eleg nagy resze RF, ami fizika, ami engem kulonosebben sosem izgatott. de ez most lenyegtelen.Amit QC TWS Plus két marketinggel az semmi más mint BT 5.x alap képessége és a szabványba foglaltak teljesítése.
ezt viszont pl nem tudtam. mondjuk nem lep meg.
illetve amit a ket linkelt hsz-ben irtal korabban, azokat sem, orulok, h belinkelted.Olyat is már nagyon rég láttam, hogy egy füles nem 1db eszközként jelenik meg hanem van külön azonosítója bármelyik oldalnak is, és ha ilyet látnék, nem éppen a minőség jelének gondolnám, és nem szeretnék soha két külön eszköz látni.
Egy normális TWS 1db eszközként kapcsolódik mindegy hogy 3db, 2db vagy 1db elemből áll, minding ugyanahhoz az 1db eszközhöz kapcsolódsz, és nem kell soha azzal foglalkozz, hogy jobb vagy bal vagy kutyafüle.
nem tudom, h akkor nalam mi van, ez a Tevi most gagyinak szamit, vagy mi, mert a HTC-n egy eszkozt latni csak, mig a Sony-n kettot. linkelek mindjart screenshotokat.akkor ezek szerint ez az akadozas normalis, a habtestem
elnyeli a jeleket.
viszont szamomra az tovabbra is erdekes, h ha a jobb oldalit "kikenyszeritem" HTC-n, h o legyen a master, akkor ott minden flottul megy, mig Sony-nal ilyet nem tudok, mindket eszkoz lathato, ergo csak lekapcsolodni tudok rola manualisan. utobbinal mind a ket fulesbol hallom a "Connected" nyugtazast inditaskor, mig a HTC-nel vagy csak 1x, vagy ha mindkettonel hallom, az egyik otana rogton "Disconnected"-del reagal, de ugyan ugy szol.az LDAC-os kerdes csak kivancsisag volt, 320-as mp3-ra meg Spoti-ra nem hinnem, h feltetlen Hi-Res/LDAC/aptX HD fules/fejes kene.
azt amugy jol olvastam, h az LDAC jobb minosegu/inkabb lossless, mint az aptX HD? utobbira azt lattam irva, h o is lossy formatumnak van elkonyvelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest