Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Én Sony MDR-ZX330BT vettem és bevállt.
-
giorgiosixx
tag
Sziasztok, lassan 1 éve nyúzok egy Aldi-s fejhallgatót [link] és most ismét árulni fogják dec 15-től 12.990 Ft-ért.
Nekem bevállt, csak ajánlani tudom. TV nézéshez, filmekhez, zenéhez. Tavaly adtak hozzá jeladót is (bár ezt most nem írja a katalógus, de lehet jár hozzá), amin 3,5mm jack bemenet van és USB-ről tölthető, nekem állandóan be van dugva a TV-be, automatikusan kapcsol be-ki a TV-vel együtt.
Járt hozzá egy kb. 3 méteres jack-jack kábel és egy nagy jack-kis jack átalakító is. Nekem ez jól jött amikor épp lemerült az aksija, de még volt hátra a filmből, ugyanis kábellel lemerült aksi esetén is működik. -
wolfman
veterán
Most milyen vezetékmentes fejhallgatót érdemes venni? Ár érték arányban leginkább 10-15e ft-os áron.
-
Norbi88hun
csendes tag
Egész nap pneumatikus gép zörög mellettem meg diesel befecskendezők 1600bar on. annyira nem vészes, de pl rádiót már idegesítően kéne üvöltetni, hogy halljam is.. ezért kéne valami olyan fejhallgató ami legalább annyi külső zajt megfog mint egy gagyibb munkavédelmi fülvédő, bluetooth os (kábellel beakadhatok) , és ha lehet max 15000ft de inkább 10. Nem is a hangerő lenne a fontos inkább hogy a külső zajokat kiszűrje és szépen szóljon. Kényelem is másodlagos. Fülvédőnél csak jobb lehet
-
cucka
addikt
Lehet, hogy késő, bár még nincs karácsony
Nemrég vettem fülest, pont ezek jöttek számításba. A Beats Solo előnye, hogy menő színekben kapható, amúgy a Bose QC35 más ligában játszik, minden tekintetben.
A nevében írt Quiet és Comfort az nem marketing vicc, a zajszűrése brutálisan jó és órákig lehet viselni mindenféle kényelmetlenség nélkül. Hangminőség szintén odaver. Az egyetlen hátrány, hogy nem néz ki valami extrán, meg ugye az ára. (Az enyém a sötétkék verzió, arany logóval, ez talán egy fokkal jobb mint a másik két szín) -
MPeti2
csendes tag
Üdv!
Van egy Monster Purity Pro (BH-940) vezeték nélküli fejhallgatóm, és van vele néhány apró problémám. Gondolom ti is hallottatok már róla hogy milyen sok baj van velük, pedig annak idején elég drágák voltak. Jelenleg 2 problémám van, nem működik a multifunkciós gomb (play/pause meg minden egyéb), és újabban nem akar töltődni, azaz bedugom a töltőt, fel is villan a piros lámpa, de néhány másodperc múlva kikapcsol. Eddig ezt azzal sikerült "megjavítanom" hogy a pendriveomat a bal oldali hangszóró és az azt tartó váz közé tettem, de már ez sem segít. A fő kérdés az lenne, hogy hogy tudnám szétszedni? Egy oldalon van 2+4 csavar, amiből 2 a vázakon van, 4 pedig a hangszórók mögött, de a vázakon levőt lecsavarozva nem érek el semmi olyat amivel tovább szedhetném szét, a hangszórók mögöttit meg nem érem el csavarhúzóval, olyan kevés a hely. A mellék kérdések pedig azok lennének, hogy a fönt felsorolt 2 hibát mivel tudnám orvosolni. Ha kell küldök képeket róla, illetve találtam egy svéd oldalt ahol szétszedtek egy ilyen fejhallgatót, csak épp azt nem írták le hogy hogyan, ha kell ezt is linkelem. -
Sziasztok. BT-os fejhallgató vásárlás előtt állok. Egy Sony 55"756C tv-vel használnám (android). Sorozat/film 80% , koncert/zene 20%. JBL E50BT néztem,ami a felső küszöb árban 30K még pont beleférne. Nem zárkózom el más márkától sem, pl Sennheiser RS 120 valamelyik típusa, esetleg Sony,bár azt olvastam, hogy ami ott jó az drágább árfekvésben van.Fülem nem túl nagy,szeretném azért ha beleférne ,és nem nyomna.
Nyilván ki kellene próbálni párat,de sajnos nincs rá lehetőségem.
Segítsetek,hogy jó úton járok-e?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel :ateszm -
joni1700
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok otthon a témában és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy vezetéknélküli fejhallgató 2.4 ghz-n müködik (wireless), akkor az valamilyen módon csatlakoztatható vezeték nélkül a telóhoz ?
Ezt néztem ki, de ha nem csatlakoztatható sehogy, akkor egy bluetoothosat kell, hogy nézzek -
sg22
senior tag
Leirhatnatok a tapasztalataitokat hogy tetszenek az ajanlott fejhallgatok:
a Philips SHB7150, JBL E50BT illetve a JBL Everest 700 elite hogy tetszenek?
-
sg22
senior tag
válasz
Conqv1stador #490 üzenetére
szedd le pl a poweramp-ot, annak van beepitett EQ-ja
-
törölt tag
Én mobilon hallgatok egy JBL Everest 700 Elite fejessel és sammi fogyasztása nincs aktívan se a Bluetooth-nak. Egyszer láttam 1!%-on állni a fogyasztási lista legalján. Galaxy Note7, Note3 készüléken.
(#463) Murphys2: Aréna MMban a zeneosztájon van egy inges srác(nem mezei MMes pirosban), ő segítene neked mindenben, én is nála vettem végül a JBL-t, ki is bontotta, meghallgathattam, a vitrinbe zárt drágább füleseket is kiveszi, ki lehet próbálni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
herdsman12 #486 üzenetére
Köszi.
Közben egyébként találtam egy Ilyet,csak jah. EZ cseppet drágább. (viszont legalább lehet nálunk kapni) -
herdsman12
őstag
válasz
Maxtreme #485 üzenetére
Bluetooth Transmitter és képernyő se kell a párosításhoz.
1. "amtibacsi" ajánlata: H-266T (ez így utólag tettszik, mert nincs semmilyen kapcsolója, automatikusan működik)
2. Az újabb verziót vettem, H-366T, két hónap alatt kettő romlott el.
3. Most ez van (TS - BT35FA02) 4 hónapja. Adó-vevő funkció kapcsoló is van rajta. TV fülhallgató kimenetbe van dugva, a vevő részt még nem próbáltam.
Van ezekben egy mini akksi, így feltöltve megy 4-6 órát. TV USB csatlakozóról töltődik, de egy idő után borzalmas gerjedő hangot produkál, a töltőkábel kihúzásával ez megszűnik. Állítólag külső tápról töltve nincs ilyen gerjedés.
Külső töltő miatt érdemes figyelni a csatlakozóra, mert van micro USB és jack megoldás is.
Egy Bluedio Hurricane Turbine fülest használok, folyamatos beszéd, zene hallgatás rendben. Éjszakai filmezésnél a csendes, vagy halk jeleneteknél előjön valami furcsa zengő, pufogó hanghatás, olyan zajzár szerű effektnek tünik. Elképzelhető, hogy ez TV probléma, új és 6 éves LG-vel is ilyen, más médiákkal ezt nem tapasztaltam. -
Maxtreme
addikt
Egyébként olyan cuccos nem létezik amit mondjuk a tv jack aljzatába bedugok, és BT-n keresztül kiszórja nekem a jelet fejesre?
Nyilván olyan eszköz kell ami-vel tudom párosítani a fejhallgatót. (tehát van rajt kijelző stb) -
Maxtreme
addikt
válasz
Conqv1stador #482 üzenetére
nem néztem a fejes árát, egyébként igazatok lesz. Találtam a fiók alján egy BT modemet otthon, és kipróbáltam egy ilyennel:
Kellemeset csalódtam, egészen vállalható. (persze az APT-X hiányát érezni, de élvezhető a hangminőség)
Anno amit néztem egy sony bt-s fülest, teljesen máshogy szólt kb mintha egy 11khz-es mp3at hallgatnék (pedig nem a "fejbeszélő" volt kiválasztva a kindózba)
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Gondolom van itt olyan aki mobillal használja a bt fej/fülhallgatót.
Kérdésem az volna, hogy mobilon a Bluetooth-t folyamatosan bekapcsolva hagyja vagy csak amíg pl zenét hallgat?
Akku fogyasztás miatt érdekelne.
Munkába menet reggel és hazajövet este használnám.
4.0
Tehát folyamatosan mehet mobilon a bt, vagy kapcsolgassam mindig kibe?
-
-
geza844
aktív tag
Jól sejtettem, hogy egyszerűen nem létezik a piacon vezeték nélküli, mikrofonos, töltős dokkolós fejhallgató? Pedig ennél jobb cucc nem létezne irodába Skype-olni meg néha zenét hallgatni, de nem találok semmit. Még drágán se. Tud valaki ilyenröl? Vagy a dokkoló nem is lenne fontos, ha nem 300mAh-s akku az ilyenekben, hanem mondjuk egy (vagy 2) 18650-es cserélhető akku. Azzal bírná több mint 100 óráig. De ilyen sincs. Nem értem. ..
-
Murphys2
tag
Szia! Köszi az infókat, a 700 elite lesz a befutó, de személyesen még nem sikerült kipróbálnom sehol sem. Ha lemérnéd nekem a fül részére kialakított mélyedés szélességét-magasságát-mélységét, azzal sokat segítenél, mivel eléggé nagy fülem van.
Esetleg valamelyik MM-ben lehet tesztelni ezt a típust. Neked hogy és hol sikerült tesztelni? A múltkori próbámnál nem sikerült a párosítás, mert vagy 100 BT jel volt az áruházban. Hogy lehet kitalálni, hogy melyik a tesztelni kívánt füles jele?
Köszi előre is a válaszod! -
sg22
senior tag
-
Maxtreme
addikt
válasz
Conqv1stador #475 üzenetére
Szerintem nem lesz jó.
Ahogy nézegetem, ez lesz a megoldás. -
Conqv1stador
csendes tag
válasz
Maxtreme #474 üzenetére
Én biztos ami biztos rendeltem egy Logilink BT 0037es 4.0ás szabványú adaptert hát csak jó lesz hozzá
Ha a szobámba letett ace 4 es telómról zenét panelban kint a liftnél kb 10 méterről 3 betonfalon át hallgattam és tiszta volt a vétel akkor csak megoldja ez a cucc is 1-2 méter távolságról
Amúgy jack ről hallgatva kristálytiszta bőven veri a régi fejhallgatómat , remélem kékfogról is ilyen marad. -
Maxtreme
addikt
válasz
Conqv1stador #473 üzenetére
Pontosan ilyesmit akarok én is kérdezni, hogy miylen usb-s bt adót érdemes venni PC-hez? (Egy BT-s fejhallgató lenne róla alkalmanként használva)
Ugyebár a sima 3ft-os bt adapter nem jó, mert azok csapni való hangminőséget továbbítanak. Van kifejezetten erre a célra kitalált eszköz?
szerk: Nyilván jó olyan is ami nem usb-s hanem sima jackes.
-
Conqv1stador
csendes tag
Szia
Megérkezett a Philips Shb 7150 fejhallgatóBármilyen bluetooth adapter jó neki ha veszek? mert az Asus Z170 es alaplapba nincs bluetooth.
Valami ötlet tanács a fejhallgató működtetéséhez? Van 700ft os 2000ft os meg 10k s adapter is.
Mi a különbség.Közben az Ace 4 teló felismerte a fejhallgatót.
-
joey04
titán
Hali!
JBL bt fejesem (E40) van és a kérdés az lenne, hogy megoldható-e hogy ha hosszabb ideig nem használom, ne kapcsoljon le? Mert így hiába tudnám vele a hívásokat is kezelni telefonon, ha 10 perce leállítom a zenét valami miatt, akkor már lecsatlakozik, és mire újra csatlakozik, addig már inkább lebonyolítom a hívást. Zenénél még nem lenne gáz, csak a telefonálás miatt lenne fontos.
-
geza844
aktív tag
Irodai felhasználásra keresek vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót, amihez van dokkolós töltő is. Néha zenét is hallgatnék vele, de nem szánok rá sokat, hangminőségben hajlandó vagyok kompromisszumot kötni. Viszont azt szeretném, hogy legyen strapabíró. Ne kelljen rá vigyázni mint a hímestojásra, mikor lerakom az asztalra, dokkolóra. Lehet használt is, sőt lehet régi is.
-
sg22
senior tag
a 7000 sztem a regebbi model, mar nem is lehet itt kapni.
ugy valtasz szamot h egyszer benyomod a gombot akkor megy elore, ha 2x akkor hatra(#468) Conqv1stador
hamar feltoltodik, pontosan mar nem emlekszem de par szaz mAh az akksija. szerintem max 2 ora alatt fel tudod tolteni. nyugodtan rajta hagyhatod este is, nem lesz semmi baja. toltes kozben is tudod hasznalni, illetve a mellekelt jack kabellel
jo kis fejes, nem fogsz csalodni
-
Conqv1stador
csendes tag
Szervusz!
Philips SHB7150
Ezzel a fejhallgatóval szemezek. 20-22k körül van jelenleg többet nem igen tudnék adni rá.Azt írja kb 9 óráig bírja az akksija.
De viszont sehol nem látok infót arról mennyi ideig kellene tölteni?
Teszem azt éjfélkor rádugom a töltőre reggel 6 kor leveszem az elég vagy sokkal hamarabb feltölti, nem lesz baja ahogy a telónak se ha még órákig töltésen marad?
Vagy ha jól olvastam valahol töltőre rádugva is lehet használni?
Bár pont ezt szeretném elkerülni sajnos gyilkolom a vezetékes cuccokat. A billentyűzetek nem de az egér és fejhallgatók vezetékei gyakran tönkre mennek ezért lenne fontos egy normális fejhallgató elérhető áron.
Köszi: Conq -
sg22
senior tag
Philips SHB7150 - ezzel van sajat tapasztalatom, igen jo fejes. kenyelmes, nem tul nafgy, sokaig birja az akksi, jol szol.
JBL E50BT - ezzel is van sajat tapasztalatom, nagyon kiralyul szol, van benne basszus is rendesen (az E40BT-ben nicns) sokaig birja az akksi, popec fejes, picit kenyelmetlen lehet, nem fedi be teljesen a fuledet, de egy ido utan megszokod
SONY MDR-ZX220BTH illetve ZX330BTH meg ami jo lehet neked, azt javaslom probald ki oket. Nem voltak elajulva tole a teszterek, de attol meg elhet hogy jok
ennyi penzert kb ezeket lehet ajanlani. kb az osszes Philips igen jo ar/ertek arannyal rendelkezik, igyilyen 30-35k alatt kb akarmelyiket megveheted
a normalis sony-k 45ktol kezdodnek
-
Murphys2
tag
Sziasztok!
Nyelvtanuláshoz keresnék fejhallgatót, aminek elég extra követelményeket kellene teljesítenie.
- A tőlem 3-4 méterre lévő TV hangját aktívan csökkentse. (Morbid dolog ez, mivel más meg pont a TV hangját szeretné hallani a fülesében!
- Leállított hanggal se legyen alapzaj. (A legtöbb bluetooth fejhallgató sajnos ezt nem képes megvalósítani, így amikor a zenét-hanganyagot leállítom, sípoló hangot ad, ami nagyon idegesítő és sajnos halk zenehallgatásnál is hallható)
- Nem feltétel, de média vezérlés is jó lenne ha elérhető lenne rajta. (Hangerő szabályzás, előre hátra léptetés, leállítás)
- Tökéletes hangzás nem feltétel!
- Laptopon még sajnos 3.0 bluetooth van. Célszerű ezt fejleszteni USB csatlakozású egyéb kütyüvel?Itt fentebb olvastam a JBL EVEREST 700 Elite-ről, ami ráadásul még tetszik is. Árban eddig tudnék elmenni, ami kb 60-70 ezer.
Már próbáltam MM-ben kipróbálni füleseket, de a párosítás nem sikerült egyszer sem, mivel a több száz jelből nem lehetett tudni, hogy melyik is az általam tesztelni óhajtott füles jele. Ezt ti hogyan tudjátok megoldani?
-
Spica
csendes tag
hey,
30-35k lenne fulesre. tudnatok ajanlani valamit zenere, tvre ilyesmi, semmi komolyabb igeny; de legyen kenyelmes (egesz fulet betakaro), jack csati, zart redszeru, es jo lenne, ha sokaig birna az akksi...ennyi kb.
thx in advance
-
Biga123
addikt
Megjött a JBL E50BT ..
Elég igényes darab, nagyon jól szól.
A fülpárnája kicsit nagyobb lenne akkor a tökéletességet súrolná (nincs nagy fülem de nem fér el benne kb 1/2 cm hiányozna a boldogsághoz).Sajnos az LG TV vel nem akar párosodni, bár ez az LG sara sztem.
-
mmdms
addikt
Heló!
Bő 3 éve használok egy philips shb7000 fejhallgatót, a minap reggel kicsit szélesebbre akartam csúsztatni, és hirtelen kikapcsolt. A pánt belső felén van egy kábel, ami a "bőr" alá becsúszik az állítható műanyag résszel együtt, az a cérna kábel kijött a neki kialakított vájatból, és a pánttal közbe sajnos megtéptem. Azóta nem kapcsol be, de vezetékesként működik! Hogy???
Az a hurka kábel csak az akksi a töltésére lenne? Egyszerűen nem jövök rá hogy lehet szétszedni, háutut se találok. valakinek tipp? -
radol
újonc
Szevasztok . Mai napon tulaja lettem egy Asus Strix Wireless fülesnek. Első dolgom volt a firmware frissítés ami rendben le is zajlott elvileg, viszont azóta nem lehet bekapcsolni a fülest és csak vezetékes módban működik. Máshol is olvastam. hogy ez nem egyedi probléma van esetleg hasonló tapasztala másnak ezzel kapcsolatban? Választ köszönöm
-
törölt tag
Ha rám hallgatsz, elmentek meghallgatni őket valamelyik Sony szalonba, vagy pl Media Marktba. Ahány ember, annyi ízlés. Én is fejhallgató vadászásban vagyok, MM-ban meghallgattam egy Sennheisert, aminek nagyon szép hangja van, viszont nem passzolt azokhoz a zenékhez amiket én hallgatok. Ezért maradtam a JBL-nél, mert az nagyon adta. Fejhallgató olyan, mint a ruha, "fel kell próbálni".
-
törölt tag
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Szeretnék tanácsot kérni, mert kicsit bizonytalan vagyok a témával kapcsolatban.
Adott egy Samsung UE50JU6800W tévé amiben van bluetooth.
Vezeték nélkül fejhallgató kellene a tévéhez, de nem tudom melyik megoldás lenne a leghasználhatóbb a mindennapokban.
2 féle módon lehetne fejhallgatót csatlakoztatni a tévéhez:
-bluetooth
-jackEzeket a modelleket néztem:
- Sony MDR-RF855RK
- Sony MDR-RF865RKA probléma ott van, hogy nem tudom melyik lenne a legjobb megoldás esetünkben:
Ismerős aki használná a fejhallgatót a tévével a legkevesebbszer szeretne kábeleket csatlakoztatni-lehúzni és a legprobléma mentesebb megoldást keressük.
Ezért nézem az állványos (Sony) fejhallgatót, viszont egyszerűbbnek tűnik a bluetooth-os (Philips) megoldás. Csak annak azaz a bluetooth-os fejhallgatónak a töltése lehet problémás és hamar tönkremenne a gyakori töltés miatt a fejhallgató USB-s töltőcsatlakozója.
Ti melyik megoldást javasoljátok, illetve egyáltalán működne-e a tévével az említett bluetooth-os fejhallgató?
Üdv
Puma
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest