- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
Bocsi, rossz volt a link.
Logitech vezetéknélküli billentyűzet és ...Ezt nagyon szeretem. Kényelmes.
-
ariel96
aktív tag
Megtaláltam szeretett vezetéknélküli billentyűzetemet [link]
Nem tudom, miért okos TV-hez kapcsolódóan találtam rá. Én a másik szobában lévő PC-hez használom (a TV a monitor), és imádom. -
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Logitech vezeték nélküli billentyűzet és egér pad? együtt. Nagyon szeretem. (A PC a másik szobában van.) Van egy egy kis erősítő is hozzá, ami megnöveli a hatótávot.
Amióta meg van, azóta keresgélek a NET-en, de eddig még nem sikerült hasonlót találnom.
Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.
-
Alabastor95
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok, mert elveszett a vezeték nélküli billentyűzetem adóvevője (Silvercrest mts2219).
Van rá lehetőség, hogy pótoljam valahogy? -
Erwinke
aktív tag
Szia! Nekem ilyenem van: http://www.microsoft.com/hardware/hu-hu/p/wireless-desktop-800#overview (21€ ért vettem)
Nincs semmi világitás, kiemelés meg ilyesmi. Irtó kicsi a vevője, de ilyen 2 - 3m-ről használom de nincs vele gond. 8. hónapja van meg és még nem cseréltem a billentyűzetben elemet. Az egér más tészta, de ha játszasz akkor nem érdemes wirelless v bluethootos egeret venni, mert egy az átviteli idő is sok plusz még az adó kommunikációja is lassú a CPU val. De ez mindegyik wirellesre v bt-os egérre vonatkozik nem csak erre. Játékra csak vezetékes. -
FlasH-BacK
senior tag
Nem tudok ilyenről, de ez nem jelenti azt hogy nincs is...
Viszont a problémára van egy másik, frappáns megoldás is: napelemes billentyűzet! Például a Logitech K750-ese.
Más: vezetéknélküli billentyűzet-egér kombó vásárlását tervezem, de nem találtam a témával foglalkozó topikot (van külön billentyűzetes meg egeres "nagy" topik). Valaki tud róla hogy van, vagy valami nagyobb összehasonlító teszt? Köszi!
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Létezik-e manapság a piacon olyan vezeték nélküli billentyűzet és/vagy egér, amely ha akarom vezetékesként működik?
Úgy értem, hogy akkumulátoros, és van rajta egy usb csatlakozó. Ha azt akarom, akkor összedugom a géppel és sima vezetékes egérként vagy billentyűzetként működik, és közben tölti az aksit, ha viszont máshol akarom használni, csak lehúzom és az aksiról tud működni. szerintem ez nagyon praktikus lenne, nem kéne állandóan cserélni az elemeket, vagy kivenni tölteni az aksikat.
Van már ilyen a piacon? -
kodmen
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam, de nem találtam választ a kérdésemre.
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli billentyűzet + egér párost 5000 - 15.000 Ft között? Igazából jó lenne, ha világítana is (meg mechanikus is lenne
), de ebbe a keretbe ez(ek) nem fognak beleférni, nincsenek illúzióim. Egyéb szempontok:
- magyar karakterek
- jól látható (ha már nem világít, nem fluoreszkál, legalább gyér esti világításnál se kelljen keresni a $ jelet. Tudom, tanuljam meg vakon)
- halk (a membránosokhoz képest)
- kényelmes kéztartás billentyűn, egéren
- lehetőleg kikapcsolható, főleg az egér, és ne kapcsoljon ki magától fél-egy percenként (FPS Camp-nél irtó gáz, amikor mozgatnád, a célra, és éppen csak éledezik, de normál használatnál is zavaró tud lenni), de mondjuk 5-10 perc után meg igen.
- pici vevőegység előny
- normál billentyű méret (num pad, nyilak, funkció billentyűk), de nem kell a fölösleges csicsa, legyen letisztult
- Multimédia nem hátrány
- visszajelző led a num-, caps-, scroll lockról, ha nem túl energiazabáló
- touchpad nem az én esetem.Logitech MK520 kinézete tetszene, de árukeresőn írtak róla rosszakat...
Előre is köszönöm!
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Milyen vezeték nélküli billentyűzetet ajánlotok telefonhoz (csak írásra)?
Ha lehet kicsi, bluetooth-os és akkumulátoros legyen
Én a rapoo-kat néztem azok mennyire jók esetleg van vmi ajánlott közülük
Köszi -
TOLEDOO
tag
Bocs ha nem jó helyre írok.
Vezeték nélküli bill.,és egerem van.
Olyan programot,alkalmazást keresek ami kijelzi mind két akkumulátor merülését.
Van ilyen???
Köszi. -
geeri3
csendes tag
Üdv!
Win8-as tabletet szeretnék vásárolni: az Asus VivoTab Smart-ot. Az a baj, hogy az ASUS nem hajlandó elárulni, hogy mikor hozza hozzá a tokos-billentyűzetes csodát. Namármost én arra gondoltam, hogy vennék hozzá egy bluetooth-os iPad billentyűzetes tokot. Azonban fogalmam sincs, hogy a Windows hogyan reagálna az Apple "command" gombjára. Átvenné a "win" gomb szerepét?Vagy tud valaki ugyanilyen cuccot win-es billentyűkiosztással?
-
enisz
csendes tag
Sziasztok!
Bár elég régi téma, de gondoltam megpróbálom itt feltenni a kérdésemet, hátha
A közeljövőben tervezek venni egy vezeték nélküli egér + billentyűzet párost és a nálam jobban hozzá értők segítségét szeretném kérni. Annak idején vettem egy ilyen csomagot, de ha például a billentyűzeten egy gombot nyomva tartottam és az egér bal gombját nyomva tartva húztam az egeret akkor már elég darabosan működött.
A kérdésem az lenne, hogy ez mindegyik fajtánál fennáll?
Valamint javaslatokat szeretnék kérni olyan billentyűzet + egér kombóra amelynek a billentyűzetén nincsenek felesleges média gombok (egy letisztultat szeretnék; gondolom ezzel is lehet spórolni az áron).
A távolság amin használni szeretném az maximum 2-2,5 méter.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
deMarco
tag
Hali! Ajánljon már nekem valaki egy jó vezeték nélküli magyar multimédiás bill.-t. az ára nem érdekel, olyan kell, amihez nincs egér.
A Logitech wave-vel zemezgetek, csak az a vicc, hogy ahol kapható a single, ugyanannyiba kerül, mint az egeres combo, én meg nem akarok egeret árulni a vétel után.
pls help me!!!!!!!!!!
-
Negative
tag
Hello!
Engem az érdekelne, hogy nem kavar e be a wifi hálózatnak egy ilyen vezetéknélküli bill+egér megoldás. Szal nem gyengíti e.
A másik. Működik úgyis minden rendesen, hogy külön billt és külön egeret veszek? szal nem combóban? Nem akadnak össze?
Nekem is kb. 3 m-ről kellenne használni egeret és billt is. Mit ajánlotok? -
Márton
nagyúr
up
-
Márton
nagyúr
Help! Van nálam egy MS Wireless Opt. Desktop 700 v2 páros.
A dobozán 1,2m hatótávolságot írtak, gondoltam kicsit alábecsülték magukat, de sajnos NEM! Az új Duracell elemekkel a billentyűzet 2m-ről még ok, 3-ról már nem mindenre reagál, azt is lassan teszi. De az egér még rosszabb, pedig abban vannak AA elemek!
2m-ről akadozik, 3-on meghal! Pedig semmi akadály nincs a szobában, és a vevő az asztalon van, nem a monitor mögött, stb. Ez így ennyit tud? Gondoltam a márkásabbat veszem, nem valami névtelent. Pedig amúgy tetszene, mert
- nincs sok csicsa extra bill.
- nagy az enter
- retentő csendes a bill.
- szép feketeA másik problémám, hogy az egér túl hamar alszik el. Nekem ennyire ne spóroljon az elemmel, legalább 1 percet várjon szundi előtt, mert utána lassan ébred fel
Ez nem állítható esetleg sw-ből?
Sajna dokkoló nincs, de van egy csomó tölthető elemem, ez nem lenne gond.
De félek akksikkal még gyengébb a vétel...mi mást ajánlotok 10k körül, ami viszi a 3m-t?
köszi! -
djyuri
őstag
Üdv
Tudtok nekem ERRŐL valamit mondani?
Mint olvashatjátok az a veszély állhat fent,hogy nem működik egyszerre a menetel és az egér részTHX
-
jodován
tag
3k környékén tudtok jóféle megoldást? max 5k-ig. jó, 7k-t is kiadnék érte, ha nagyon fullos. bluetooth-os is jó.
én geniusnál nem találok vezetéknélkülit.
-
czanga
őstag
csao
vettem egy labtec ultra flat wireless desktop szettet, és az egér nálam szürke alapon oldalt fekete csíkos. a kérdésem az lenne, hogy ez a szett létezik e több színben? Például h az egér színei az enyémmel ellentétesek.
olyan irjon akinek esetleg más színű van, mert a google-ben talált képek alapján igaz a feltételezésem h van, de biztos akarok lenni benne.
[Szerkesztve] -
Matt23
tag
Én logitech LX710-et ajánlom. A topikjában találsz róla némi infót de a gugli is csodákra képes. Már 5. hónapja megvan és nagyon meg vagyok vele elégedve, így páromat is megajándékoztam eggyel a napokban. Sajnos az összeszerelésénél nem voltam jelen és telefonos segítségnyújtást igényel hiába beszél angolul és németül a 3 gomb egymás utáni megnyomására csak segítséggel jött rá.
Nézzétek meg a képeket róla, hogy mit tud és döntsetek. Mindenesetre ilyen perifériákban szerintem a logitech a nyerő. Egyedüli hátránya hogy nincs dokkoló az egérhez, de asszem az első garnitúra elemem az egérben 3 hónapig tartott míg a billentyűzetben nem volt még cserélve. Lézeres egere van, nem tudom hogy kikapcsol-e ha a gépet is kikapcsolod de pl van rajta kikapcsoló gomb is. -
Almos
aktív tag
Üdv!
Egy ismerősömnek kellene vezeték nélküli billentyű és egér, de eléggé magasak az igényei
Tehát ami most van, de nem egészen tökéletes:
Labtec Ultra-Flat Wireless Desktop
Azért erre esett a választás, mert csak ezt találtam fekete színben és vékony (laptop bill-höz hasonlító) kivitelben. Viszont most nálam van tesztelésen, mert neki sok vele a problémája, és én is azt tapasztalom, hogy elég gyorsan lemeríti az egér az energiaforrását (700mAh ceruza-akksit 2 nap alatt), mivel pl. a gép kikapcsolt állapotában is világít, ez normális? Minden rádiós egérnél így van? Emellett elég sokszor elveszti az egér a kapcsolatot a vevővel (15 centire van tőle, az asztalon), és sokszor az újraszinkronizáció sem megy, csak 1-2 gép-újraindítás után.
Tehát gondolkozunk egy másik billentyűn+egér pároson, a következő elvárásokkal:
-fekete szín
-vékony/slim/flat billentyű
-dokkolható egér, ami tölti magát, és gép kikapcs állapotban az egér is kikapcsol (nem világít)
-megbízható működés
-ár kevésbé számít
vagy esetleg vezetékes fekete slim billentyű + dokkolható, vezeték nélküli egér
Ki mit ajánl? Kinek mi az, ami már bejött? -
macilaci78
nagyúr
Több haveromnak van vezeték nélküli beviteli eszköze és az a tapasztaltuk, hogy az egérben szigorúan feltölthető energiaforrás (szándékosan nem írok cerkaakksit, mert van pár típus, amely beépített akkuval bír) kell, gazdaságosabban üzemeltethető így, a klaviatúránál az akksi megtérülési ideje jóval hosszabb.
Nyilván az egér optikája nyom sokat a fogyasztásba.
Játékosok kedvéért: beállhat egy idő után pl az egér stand-by módba, és mikor elkezded használni, pl campelés után sikerül végre lőni, akkor nem azonnal, illetve duplán küldi el a parancsot. Ez vagy két lövést jelent, vagy mondjuk billentyűvet és AvP esetné ugrást, ami szakadékba való kukucskálás helyett szakadékba való ugrást eredményezhet. Ilyesmire és érdemes rákérdezni...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Tudtok valami jó kis billentyűzetett ajánlani.Én hülye 5,5k megvettem külön microsoft egeret [link] ebből van meg az egér.Billentyűzetett vajon lehetne külön kapni?
-
Matt23
tag
Kezdetnek a rosszhír: kép az nem lesz, főleg nagy felbontású nem. Ugyanaz mint ami neten van csak az enternél vannak a gombok máshogy. Ha figyelmesen megnézed a képet ami a termék oldalán van a magyar logitech oldalon akkor láthatod hogy ejnye bejnye valahogy elk.rták a cégnél mert ott bizony nagy enter van (ezt réggebben írtam is másik totyikban) aztán ha rámész a további nézetekre ott meg a jól ismert angol verzió van.
A többi kérdésre a válasz: Egyelőre a hozzáadott elemmel használom, aztán majd meglátom meddig bírják a kiképzést. A messzit próbáltam kimérni, de még falon át is ment a szomszéd szobából. Az elemek töltöttségét elvileg kijelzi az egéren és bill.-en is egy led, aminek szerintem zölden kellene világítania de ezt nem teszi, viszont amikor merül le akkor pirosan fog világítani. Tehát ez is nagyon elegánsan meg van oldva. A led a bill-en a lefelé nyíl alatt van az egérnek meg pont a közepén. A képeken is jól látszik csak éppen az nem derül ki belőlük hogy mi is az pontosan
Hát kalandos volt a vásár az biztos, gugli és amiket kidobott boltokat ott végigpróbálgattam. A be va chip számomra full ismeretlen boltban néhány félreértés után mintegy 3 nap alatt szereztek és mivel postázást is vállalnak ezért utánvéttel elküldték. Azt nem tudom hogy honnan sikerült nekik leakasztani de mostmár itt van és teljes a nyugodalmam. Postával együtt 20k volt, anélkül olyan 18k körül van. De nagyon rendesek voltak és készségesek!
Hát még szoknom kell rendesen az új cuccost, pl megszoktam hogy a bill tetejénél meg tudom fogni a cuccot ha arrébb kell rakni, itt viszont elég a szélére sikerült néhány gomb. Talán még azt hiányolom hogy az oldalára lehetett volna tenni a hangerőszabályozót, de az egyik a zoomot vezérli a másikkal meg léptetni lehet a media playerben.
Az insert egyébként nem zavar, mert ezelőtt sem nagyon használtam. A del meg abszolút a kezemre áll. -
veresp
tag
Gratulálok!!!
Nagyon jól néz ki. Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy mindenképpen várom a későbbi tapasztalataidat is.
- Meddig bírják az aksik? (gondolom nem elemmel használod)
- Milyen messziről működik?
- Lehet tudni valahonnan hogy merülnek az elemek? (Sajnos a mostani A4Tech egerem amivel amúgy nagyon elégedett vagyok, egyszerűen csak leáll)
Meg szabad kérdezni, hogy mennyiért és hol sikerült beszerezni?
Megkérnélek egy szívességre, remélem mindenki nevében.
A neten csak az angol kiosztásúról vannak fényképek. Tudnál jó nagy felbontású képeket csinálni róla.
Jó gépelést! -
Matt23
tag
Hogy ne süllyedjen olyan mélyre a topik mint legutóbb és hogy beszámoljak legfriisebb szerzeményemről:
Megérkezett a Logitech LX710 bill-em. Nagy nehezen sikerült egyet kerítenem, és néhány órája érkezett meg így olyan sokat nem tudtam tesztelni, de az előzőhöz képest lenyűgöző. ÉS ezt értem mindenre: az egész megjelenése a csomagolása a driver install óriási proffesszionalizmusról árulkodik. Hihetetlen sok mindent lehet beállítani a cuccon és tényleg nagyo elegáns a megjelenése. Szerintem megéri az árát! És akik azt gondolják hogy ez is full dizájnos bill, azok tévednek mert egyedül csak a hosszú DEL gomb van, az ENTER nagy a magyar kiosztásún!!!
A mi talán furcsa és ezeket bizony meg kell szokni, hogy a bill.-en elég nagy rész van fenntartva csuklótámasznak, de én tutira veszem hogy ezt az ölben gépelőknek találták ki. Nagyon kényelmes így gépelni vele. A másik ami furcsa hogy nem lehet jól megemelni a kis támasztékokkal bill.-t így olyan mintha egy kicsit befelé lejteni, de ez ugye az ölben gépelőketn me szokta meghatni
Az egér is nagyon jól sikerült, egy kicsit karcsúbb mint az előző de azt is nagyon jól lehet használni.
Mindenkit csak bíztatni tudok ennek a szépségnek a megvételére! -
Kasza08
őstag
Szegény, 3 ember 3 márkát ajánl(hú de hülye szó ez kiejtésben) neki.
''Útelágazódáshoz(útelázhosá', útelágoozósdá) érkeztünk, de nem nehéz a választás.'' -
Totyahu
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Még megfontolom a dolgot, egyelőre megnézem mennyire zavaróak a drótok (az most van ingyé'), aztán ha idegesít akkor cserélek. A logitechet néztem én is, tényleg az tűnik a legkomolyabbnak.
Thx még egyszer. -
Matt23
tag
Én a logitechet ajánlom, ha egy kicsit utánaolvasol akkor az fog lejönni hogy elég stabilak. Régen volt A4tech görgős vezetéknélküli egerem. Az most lehelte ki a lelkét pár napja. Elég jól zabálta az elemet.
Az általános tapasztalat az, hogy a bill. kevesebbet eszik jóval mint az egér, kicsit belegondolva logikus. Tehát a bill.-ben az elemcsere nem olyan gáz, ezért jó ha adnak az egérhez dokkolót is amivel lehet tölteni, vagy aksit és töltőt (ilyen Genius cuccom van most). Ha jól tudom az újabb egerek már kevésbé zabálják az energiát, ezért nem kell hozzájuk dokkoló (a Logitech új cuccosai).
Hatótávolság általában változó, az A4tech egeremnek nagyon jó volt, még falon is átment, a Geniusé már rosszabb.
Szerintem érdemes csomagban venni, csak nehéz kifogni hogy az egér is és a bill. is tetszen. Tényleg egy vevő kell hozzá, így még helyet is spórolsz.
Tényleg van egy kicsit olyan szaga a dolognak hogy még nem igazán kiforrott, de talán legelőbbre a Logitech jár és ezért meg is kérik az árát. Csak már legyen a nagykerben bill. mert már utálom a régit!!!
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
1.nekm egy Genius Netscroll+ Traveller vezetéknélküli egerem van.. sztem kibaszot jó elég masszria is jó.. bazsakodni nemszokott az elem meg hát 2 havonta kinyir egy pár duracellt.. még jó hogy van itthon mindig
aztán a másik
van egy billem mit nagyon imások és nemakarom lecserélni vezetéknélkülire
és van oyaln átakitó ltezik hoylan ami vezetéknélkülivé csinlná.. éritetk.. -
Totyahu
csendes tag
No akkor én kérdezek.
1. Bluetooth vagy rádiós?
2. Mi ezeknek a hatótávolsága? nekem kb. 3m kellene, de van közte egy ajtó/téglafal is.
3. Ha bill+egér csomagot veszek, akkor a kettőnek csak 1 usb vevő kell, igaz?
3a. Érdemes ilyen csomagot venni?
4. Meddig bírják egy feltöltéssel? bill, eger
+1. Milyet vegyek? Paraméterek: Ne legyen ergonomus ''kanyar-billentyűzet'', AA vagy AAA elemről menjen, ne legyen gagyi, de azért olcsó legyen. Mindenféle spec. hókusz-pókusz gombok nem kellenek, de nem is hátrány ha van rajta.
Előre is thx. -
Matt23
tag
Nekem jelenleg Genius Wireless TwinTouch Optical Value kombóm van. Sajna a billentyűzet egy év után elkezdett vacakolni, volt hogy pár hétre eltettem pihenni és megjavult, de most már megint hetek óta nem megy. Nem vagyok igazán megelégedve a Genius más termékével sem. Meg elég béna ez a csuklókímélő billentyűzetkialakítás.
Amire le fogom előbbieket cserélni az egy Logitech LX710 lesz, majd ha lehet kapni, mert most nincs a nagykerben. Esetleg van már valakinek ilyene???
A LAbtech billentyűzetei nem néznek ki rosszul de az egerei iszonyat bénák. Labtech hangszóróim vannak, nem szólnak rosszul, és egész jól néznek ki, de a mobilokra iszonyat érzékeny. Ha a szomszéd szobában telefonálnak már azt megérzi (az előtte levő Genius nem) -
veresp
tag
Talán ő lesz a befutó, ha már lehet kapni majd itthon is elfogadható áron!
Genius ErgoMedia R800
[link] -
veresp
tag
A Labtec billentyűzetekkel én is szemezgetek, elég jól is néznek ki (kivéve a hozzáadott egereket
)
A többi márkához képest meglepően jó árban vannak.
Remélem nem azért volt nálad 6 hónapig, mert utána elromlott!
Halkan lehet rajta gépelni?
Mennyire strapabíró? (Vásárlás előtt meg szoktam nézni, hogy hajlik-e a billentyűzet. Nem vicc, némelyik nagyon silány anyagokból készül)
Elég messziről is működött, ez számomra meglepő, mert a legtöbb specifikációban 2m van megadva. -
Kasza08
őstag
Hy all! nekem 1 Labtec® ultra-flat wireless desktop-om volt és ezt a típust tudom ajánlani mindenkinek, mert nagyon szép, design-os, VÉKONY( a bill.), a szobám kb 4m hosszú és az 1ik végében van a gép, és átvittem a másik végébe a bill.-t meg az egeret és tökéletesen működött. Az egérben az elem élet tartama nem volt túl hosszú(havi csere) a bill.-ben 2x cseréltem elemet 6 hónap alatt, ennyit volt nálam. Nekem nagyon tetszett
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Engem érdekelne aza feltevés, hogy összegabajodhat egy elefonnal, vagy valami más rádió sugarakat, kibocsájtó illyetve fogadó eszközzel....Ez gondolom előfordúlhat, de milyen sűrűn, szóval nem olyan vészes, és egyszer egyszer ki lehet bírni, vagy ha nem vagyok egy mindent végteleln ideig kibíró ember, akkor inkább hanyagoljam? -
veresp
tag
Sziasztok!
Van már hasonló topik ''Milyen billentyűzetet vegyek?'' [link] címmel, de mivel ott nem sok szó esik ezekről a típusokról, gondoltam nyitok neki egy újjat.
Ha szerintetek nincs értelme, akkor majd a moderátor bezárja.
Itt van pár link rádiós billentyűzet gyártótól:
Trust: [link]
Genius: [link]
Logitech: [link]
A4Tech: [link]
Labtec: [link]
Benq: [link]
Microsoft: [link]
Hírtelen ennyit sikerül találnom.
Pár megvitatható kérdés:
- Meddig bírják az elemek?
- Milyen messziről működik?
- Mennyire gyors? (a játékosok kedvéért)
- Wireless vagy bluetooth? (előnyök hátrányok)
- Hogyan működik együtt más rádiós eszközökkel, pl egérrel?
Jó fórumozást!
Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest