- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #24625 üzenetére
Szerintem kerüld a konfliktust, mert csak az autó bánhatja... Sajnos vannak ilyen idióták, hagyd rá az egészet. Pár napig tedd máshova az autót, az ilyenek nagyon unatkoznak otthon. Facebook fórumon Cholnoky lakótelepről olvashatni folyton olyan emberekről, akik naponta hívogatják indokolatlanul a rendőrséget és megkeserítik a lakóközösség mindennapjait.
Rám azért hívtak rendőrt, mert szabályosan egyirányú utcában az út szélén parkoltam, direkt nem kapubejáróval szemben (bár ott is lehet, ha megvan a 3 méter vagy mennyi kresz szerint). Az volt a gond, hogy egy IFA b*szással nem tud betolatni a telkére. Jogos, mert tényleg nem tud, viszont kresz szerint én is szabályos vagyok. Na meg egy ismeretlennek honnan kéne tudnia, hogy a baromé a fél utca, értsd az egész terület a háza és udvara előtt teljes szélességben.
A rendőr se tudott mit tenni, szóban figyelmeztetett, ha legközelebb is kihívják meg kell engem bírságolni, mert már tudomást szereztem róla. Aha és ez hova lett jegyzőkönyvezve stb, ha akarom letagadom.
Az igazságérzetem bánta, de ráhagytam.Ugyanitt egy másik szomszéd 3 autóval parkol az utcán, de a kapuval 4 méterrel szemben sem állhatsz, mert az öregasszony nem képes kitolatni. Ezt anyázással üvöltve adták párom tudtára, hogy széttőrik az autómat, ha mégegyszer meglátják ott.
Hozzáteszem vagy 1000nm telke van, ahova az összessel be tudna parkolni.Vannak ilyen hülye helyzetek sajnos és elég nehézkes sokszor a parkolás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest