Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grave_444

nagyúr

válasz MasterDeeJay #24625 üzenetére

Szerintem kerüld a konfliktust, mert csak az autó bánhatja... Sajnos vannak ilyen idióták, hagyd rá az egészet. Pár napig tedd máshova az autót, az ilyenek nagyon unatkoznak otthon. Facebook fórumon Cholnoky lakótelepről olvashatni folyton olyan emberekről, akik naponta hívogatják indokolatlanul a rendőrséget és megkeserítik a lakóközösség mindennapjait.

Rám azért hívtak rendőrt, mert szabályosan egyirányú utcában az út szélén parkoltam, direkt nem kapubejáróval szemben (bár ott is lehet, ha megvan a 3 méter vagy mennyi kresz szerint). Az volt a gond, hogy egy IFA b*szással nem tud betolatni a telkére. Jogos, mert tényleg nem tud, viszont kresz szerint én is szabályos vagyok. Na meg egy ismeretlennek honnan kéne tudnia, hogy a baromé a fél utca, értsd az egész terület a háza és udvara előtt teljes szélességben.
    A rendőr se tudott mit tenni, szóban figyelmeztetett, ha legközelebb is kihívják meg kell engem bírságolni, mert már tudomást szereztem róla. Aha és ez hova lett jegyzőkönyvezve stb, ha akarom letagadom. :DDD
    Az igazságérzetem bánta, de ráhagytam.

Ugyanitt egy másik szomszéd 3 autóval parkol az utcán, de a kapuval 4 méterrel szemben sem állhatsz, mert az öregasszony nem képes kitolatni. Ezt anyázással üvöltve adták párom tudtára, hogy széttőrik az autómat, ha mégegyszer meglátják ott. :)
    Hozzáteszem vagy 1000nm telke van, ahova az összessel be tudna parkolni.

Vannak ilyen hülye helyzetek sajnos és elég nehézkes sokszor a parkolás.

Új hozzászólás Aktív témák