Új hozzászólás Aktív témák
-
Charras
csendes tag
válasz
vszabcsi #298 üzenetére
A 2017,09,17 stock romot feltettem sp flash toollal ,a preloder elől vedd ki a pipát,aztán ebből a leírásból a rootkitből az one click 31 kóddal indítva nyitja a bootloadert ujraindításhoz letöltöd ezt kicsomagolod egy mappába parancsort nyitsz és adb reboot bootloader parancsot a mappában kiadva újraindul.
Ekkor a telefon kijelzőjén az alsó sorok up=yes down=no értelemszerűen hangerő fel,nyitja a bootloadert.feltöltöm a patchelt bootot mert ezt volt nehéz megcsinálni.Ezt sp flash tool-al raktam fel.
Értelemszerűen a fejlesztői beállításokban,az usb hibakeresés és az oem feloldás legyen mindig engedélyezve.
A twrpt nem raknám fel inkább,nálam sok galibát okozott.
miután fenn van a patched boot,a rendszerrel telepíted a legújabb magisk managert és ebben a direkt telepítéssel rakod fel a magisksu-t.
Ha elakadsz kérdezz.
volt némi ijedelmem mikor twrp volt fenn. -
Charras
csendes tag
válasz
Black_Raven #290 üzenetére
Kis adalék,működött eddig is,külső filekezelővel bárhonnan.
A beépített viszont nem telepít,nem nyit meg videót,a belső tárról,külső sd-ről igen.
kész a root, ötletet elfogadnék mi a hasznos kiegészítő. -
martonx
veterán
válasz
veressjanos #284 üzenetére
Ugyanez nálam is volt, de ez nyilván nem M5 probléma, hanem android
Két víruskergetőt próbáltam, a második simán megtalálta, leszedte, azóta ismét minden ok.
-
Charras
csendes tag
válasz
Black_Raven #283 üzenetére
Most már kicsit több rálátásom van.
A beépített filekezelő ilyen stupid,semmilyen formátumot nem nyit meg csak alapműveletes.
Nálam alap hogy felrakom az Es File managgert ez már bármit megnyit,telepít.
Sajnos a gyárit se leszedni,se letiltani nem engedi,ebből root lesz.
Természetesen,közel első dolgom volt az ismeretlen források engedélyezése,de Köszi.
Azért sajnálom ha csak néhány idegesítő apróság miatt rootolhatom. -
B2man2
aktív tag
válasz
veressjanos #287 üzenetére
Azt hiszem medias vagy median volt. Nem az androidot töröltem, csak az ikon képe volt olyan mint a zöld robot. Mi ilyet nem telepítettünk, de az adatot ette. Kínomban töröltem, és lett boldogság
Azóta hiba mentes
-
B2man2
aktív tag
válasz
Feleségem telefonja is hasonlókat produkált.
Sőt még az adatmennyiséd is rohamosan fogyott. Ránéztem, hogy mi eszi az adatot, és egy ismeretlen alkalmazás volt, a nevét már nem v tudom, de egy zöld robot fej volt az ikonja a telepített alkalmazásoknál. Töröltem, szia nincs reklám, adat vesztés. Minden a régi.
Szerintem nézz körül te is. -
dh66e
veterán
válasz
ugyanez pár napja nálam is.
-
veressjanos
aktív tag
Nos, megjöttek az első rendellenességek.
1.) néha, minden előjel nélkül bekapcsol napjában akár többször is a vibramotor.
2.) néha, minden előjel nélkül megnyílik napjában akár többször is a böngészőben egy általában valami reklám oldal, vagy a play áruház.
Nem volt semmi telepítés, factory reset, semmi.
Másnál valami hasonló? -
Charras
csendes tag
válasz
veressjanos #107 üzenetére
Nem a felhasználói élményen javítana,csak az egónknak lenne jó,bár 3 hete cseréltem routert,az új tudja az 5 Gherz-et ,de ezzel jól egyedül van a háztartásban.
Amit viszont észrevettem,hogy felmásolt apk-ból nem telepít hanem ismeretlen formátumnak írja,ha play-ról telepítem az apk installert,az viszont telepíti őket. -
martonx
veterán
Tényleg a telefon tartósságához némi adalék részemről, mert ettől féltem a legjobban. Az utóbbi időben a gyerekek már kétszer is leejtették, de még nincs baja. Szóval ahogy nézem mostanra már az összerakási minősége is javult a Vernee-knek.
-
keter
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi mi band 2 -vel azt tapasztalom, hogy folyton elveszíti a kapcsolatot és mióta összelőttem vele a Mifit appon keresztül a karkötőt vacakol a wifi is (kapcsolat van, Internet nincs) -
martonx
veterán
válasz
veressjanos #272 üzenetére
Hát akkor ennyi. Pár hónapja vettem a telefont, már nem emlékszek a LED színeire, első nap, kb. első dolgom volt az értesítéskor villogó hülye LED-et kikapcsolni.
-
Krtek81
csendes tag
válasz
veressjanos #273 üzenetére
Köszi,
Ebben a 30k-s kategóriában bőven elfogadhatóak ezek a kamerák, emlékeim szerint a Xiaomi Redmi Note 4X-ben is ilyen hátsó kamera található:
Front 8Mpix:
http://www.ovt.com/sensors/OV8856
Back 13Mpix:
http://www.ovt.com/sensors/OV13855
Gondolom a 4/32 és a 4/64-es modellekben is megegyeznek a kamerák.Talán még az Oreo is jön rá.
-
martonx
veterán
Nálunk itthon az asszonynak Redmi 4X-e van, nekem meg Vernee M5.
Igaziból egyikőnk se használja komolyan fotózásra a telefonját, 1-2 képet csináltam vele egyszer, hogy mégis lássam milyen, mintha egy fokkal a Redmi 4X jobb képeket csinálna, de a Vernee-é is simán vállalható. És gyorsan tegyük hozzá, hogy a Redmi 4X se csinál szuper képeket, szóval tényleg eléggé hasonlítgatni kellett, és nézegetni, hogy rá lehessen mondani, hogy a 4X egy fokkal jobb képeket csinál
Üzemidőben semmi különbség nem érződik a két telefon között.
Ja és a LED igen, tényleg hol ilyen hol olyan színnel világít, villog, engem halálra idegesített, elsők között kapcsoltam ki a p....ba.
Merni tök nyugodtan merheted ezt választani, érzésre semmivel nem rosszabb (na jó a fényképező marginális különbségét leszámítva), mint a Redmi 4x miközben annál 10K-val olcsóbb. Vagy inkább úgy mondom, hogy ahhoz képest, hogy mennyivel olcsóbb, semmivel se rosszabb.
Nálam ma volt meg az első kőre leejtés is, semmi baja nem lett, pedig tokban se volt. Érzésre ez már nem az a full gagyi, napok alatt tönkremenő / gyárilag hibás Vernee, mint a legelső Vernee telefonok. -
Krtek81
csendes tag
Sziasztok,
Másodlagos telefon vásárlását tervezem és mint esélyes felmerült ez a telefon is a Xiaomi Redmi 4x és a Xiaomi Redmi Note 5A Prime mellett.
Érdekelne milyen tapasztalat van vele, képernyőidő és fotózás tekintetében a másik kettővel szemben?
Pontosan milyen kamera szenzorral szerelték fel?
Valóban RGB notifikációs ledet tartalmaz?
Mennyire merjem ezt választani a Xiaomikkal szemben?Köszi
-
keter
csendes tag
válasz
Black_Raven #268 üzenetére
Szia, a másik kamera app segített a problémán.
Köszönöm az ötletet. -
keter
csendes tag
válasz
Black_Raven #235 üzenetére
Szia!
Kamera rémes hangját (exponálás és fókuszálás maximális hangerőn) ki lehet iktatni vele esetleg? -
papp54
aktív tag
Üdv csatlakozom egy 4/64-es példánnyal hozzátok.
-
vszabcsi
tag
válasz
veressjanos #263 üzenetére
Köszi hogy kipróbáltad!
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven #261 üzenetére
Így van!
Én csak azért reagáltam, nehogy valaki azt gondolja, hogy ettől függ. -
Black_Raven
veterán
válasz
veressjanos #260 üzenetére
Senki nem mondta hogy Miinden 4/64 rossz. Eddig azok mondták a hibát.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven #259 üzenetére
Az enyém 4/64, szóval ez sem törvényszerű!
-
valkoczi
csendes tag
válasz
Black_Raven #257 üzenetére
De igen. Miért, az számít?
-
valkoczi
csendes tag
Sokféle véleményt olvastam az M5-ről, de az én telefonom által produkált hibáról eddig még nem hallottam.
Szóval wifin rendszeresen megszűnik az internetkapcsolat. A telefon semmiféle hibát nem jelez, csak megáll a net. Három routerrel is próbálkoztam, plusz hotspottal, ugyanaz a hiba, napi rendszerességgel, óránként-pár óránként. Igen kellemetlen.Semmi más eszköznek nincs baja, tehát a routerek hibátlanok. Mobilneten semmi gond.
Gearbest egyszer már refundolt, vettem helyette egy újabb M5-öst, hiba ugyanaz.
Vernee fórumon egyvalaki jelzett, hogy ő is ezt tapasztalja.
Nálatok semmi hasonló? Csak én jártam így? -
vszabcsi
tag
Hali! Tegnap nyomattuk a Bluetooth hangszóróval, és rettenetesen melegedett a telefon az ujnyom olvasónál. Valakinek hasonló tapasztalata? Valaki kipróbálná? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest