- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
válasz
ulmikukac #447 üzenetére
Nem ertem felre. Mar at neztem ezerszer. Az en szememet bantjak az ilyen dolgok. Apro karcokat eszre veszek. Utalnak is erte. Pont most viszem garanciaba az uj automat vissza, mert a konyoklon a krom diszlec es a zaro resz kozott van kb 0,5 -1 mm hezag. Cserelik a zaro reszt. A kereskedo elfogadta a reklamaciomat igaz hozza tette mas eszre sem vette volna vagy nem foglalkozna vele.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ulmikukac #442 üzenetére
Kíváncsi vagyok a puklik valóban a csavarok fölött lennének? A 8 Pro így néz ki szemből a kijelző alatt:
Ha az enyém is ilyen lesz, én várok a cserével pár hónapot, remélhetőleg nem fog elrepedni addig ettől a kijelző, és remélhetőleg még akkor is fogják cserélni a telefont erre a hibára
-
micafighter
nagyúr
válasz
ulmikukac #306 üzenetére
Szomorú, ez a hátránya a preordernek, ha az első adagból kapjuk a cuccokat, a mi telefonjainkon jönnek ki ezek a hibák, amit később menet közben javítani tudnak. Sok telefonnál volt az első szériában legyártottaknál különböző gondok a kijelzővel, amit menet közben javítani tudott a gyártó. Aki nem vett preorderben annak érdemes lehet várni pár hónapot, nem csak az árak esése miatt, hanem az ilyen gondok remélhetőleg javítva lesznek menet közben.
Honnan vetted a telefont? Én szerintem írnék nekik ezzel kapcsolatban, nincs ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalatom illetve nem tudom van-e 14 napos elállási lehetőséged, de szerintem az ilyen probléma esetén gariban cserélniük kéne a telót.
Ha a preorder bónuszt meg akarod tartani, akkor az elállás helyett lehet jobb út a garancia, már ha egyáltalán fedi az ilyen jellegű hibát a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest