- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Asus ROG Gaming notebookok (7-es széria)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Epson nyomtatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gargouille #170 üzenetére
Ez sajnos egy nagy probléma. Mióta van Zen, azóta kicsit fázom ettől az AMD-nél, habár sosem volt problémám belőle, azóta sokkal jobb lett a support.
Mondjuk pár hónapja AMD-ről váltva épp az Intellel szívtam.
Alder Lake (12850HX) alatt a VMware (Windows 11 Hyper-V-t használja) bugos, mert a virtuális gépen az input irdatlanul szaggat linux alatt, majd kifagy, pontosabban nem vesz többet inputot. Arra tippeltem, hogy az effiency magok miatt csinálja, de hiába tiltottam le a BIOS-ban, még a HT letiltást is kipróbáltam, de nem lett jobb. A megoldás az lett, hogy a Virtualize IOMMU-t be kell kapcsolni, és a VM-nek 1, 4, 6 vagy 12 magot szabad adni, más magszámmal bugzik. Viszont így se tökéletes, mert az affinitás az effiency magokra rak default mindtent, azt is kézzel kellett belőni, hogy az erős magokat használja. Mondjuk legalább így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asus ROG Gaming notebookok (7-es széria)
- Router gondok
- PlayStation 5
- Felvásárolta a Briumot az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged