Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kissé szkeptikus vagyok, és egy autóbaleset óta sérült annyit a halélásom, hogy ne áldozzak be tucatnyi lemezt ilyen tesztelésre. Emellett a hangrendszerem se nevezhető audiophilnek. Aki igazi audiophil, az hallgasson gyári lemezeket, sőt vannak direkt ilyeneknek készült CD-k, és persze ott a ''sok'' SACD meg DVD-Audio.
-
erdoke
titán
Módisítani kellene a téma címét:
VariRec használata, de minek?-re. -
PPeter
addikt
válasz
AMDKiller567 #1 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha nem piszkálod, illetve csak abban az esetben, ha van időd egy alapos tesztelésre. Ugyanis az adott lejátszóhoz magadnak kell megtalálni, hogy a használni kivánt lemez/varirec érték megfelel-e. Egy másik lemezhez, vagy másik lejátszóhoz nem lesz jó ugyanaz a beállítás. De mi a baj? Pattog, hibás a lejátszott felvétel, jitteres, vagy tompul a minőség? Milyen lemezre próbálkozol és milyen sebességgel?
-
AMDKiller567
csendes tag
Van egy Plextor Cd íróm,2 napja vettem Plextor 52/24/52,és rohadtul érdekel a Vari Rec dolog,mert dj-skedem,és a mostani cd-k minősége nem igazán a legjobb. Hogyan kell beállítani a vari rec-et? Nero-ba már tanulmányoztam,és láttam,hogy + illeteve - értéken állítható.Melyik mit jelent,és mi a különbség,ha +2-re állítom mondjuk 4x-es sebességnél. Olyan emberkék véleményét várom,akik már ezt a teknikát profin alkalmazzák. Szóval mikor kell ezeket az értékeket változttni,a 0-tól eltérve - illetve + értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest