Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Alienware notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kissé szkeptikus vagyok, és egy autóbaleset óta sérült annyit a halélásom, hogy ne áldozzak be tucatnyi lemezt ilyen tesztelésre. Emellett a hangrendszerem se nevezhető audiophilnek. Aki igazi audiophil, az hallgasson gyári lemezeket, sőt vannak direkt ilyeneknek készült CD-k, és persze ott a ''sok'' SACD meg DVD-Audio.
-
erdoke
titán
Módisítani kellene a téma címét:
VariRec használata, de minek?-re. -
PPeter
addikt
válasz
AMDKiller567 #1 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha nem piszkálod, illetve csak abban az esetben, ha van időd egy alapos tesztelésre. Ugyanis az adott lejátszóhoz magadnak kell megtalálni, hogy a használni kivánt lemez/varirec érték megfelel-e. Egy másik lemezhez, vagy másik lejátszóhoz nem lesz jó ugyanaz a beállítás. De mi a baj? Pattog, hibás a lejátszott felvétel, jitteres, vagy tompul a minőség? Milyen lemezre próbálkozol és milyen sebességgel?
-
AMDKiller567
csendes tag
Van egy Plextor Cd íróm,2 napja vettem Plextor 52/24/52,és rohadtul érdekel a Vari Rec dolog,mert dj-skedem,és a mostani cd-k minősége nem igazán a legjobb. Hogyan kell beállítani a vari rec-et? Nero-ba már tanulmányoztam,és láttam,hogy + illeteve - értéken állítható.Melyik mit jelent,és mi a különbség,ha +2-re állítom mondjuk 4x-es sebességnél. Olyan emberkék véleményét várom,akik már ezt a teknikát profin alkalmazzák. Szóval mikor kell ezeket az értékeket változttni,a 0-tól eltérve - illetve + értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest