Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
_AnTi_
tag
Hali!
Jó oprendszer az a RedHat 9, de nekem voltak vele gondjaim: A hosszú 'ő' és 'ű' betűket nem annyira díjazza. Ettől eltekintve tényleg faja.
Winamp szerű képződmény és CD-író van mindegyik disztribúcióban asszem, a neve Xmms (Full winamp), és XCD-Roast.
Javaslom egyébként az UHU Linuxot! Fullos magyar fejlesztés, tehát nincsenek fent említett problémái, Debian-ra épül, ha ez elárul valamit. Egyébként olyan multimédia lejátszója van, hogy csuhaj. Nemsokára kijön az 1.1, én azt várom. Javaslom a [L]http://www.uhulinux.hu[/L] weboldalt.
Remélem segíthettem!
Aktív témák
Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hardcore café
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Revolut
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest