- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magi_c
csendes tag
Üdv TTS!
Kicsit off, de meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet venni sok levegőt szállító ventilátort? Régebben mintha láttam volna nálatok a 8 vagy 9 centi átmérőjű, óránként 136 m3-t teljesítőt. -
Magi_c
csendes tag
válasz
Veriakilis #521 üzenetére
A Zalman pontos nevét nem tudom, mert az üzletben felrakták rá, doboza nincs. Leginkább a Zalman CNPS2005-hoz hasonlít, csak a legyező középrészénél mintha rézből lenne. Az eredeti ventilátor borzasztó zajos volt, azért cseréltem le 12-es Silent Blade-re, amit a Zalman fordulatszabályzójával állíthatok megfelelő sebességre.
-
Magi_c
csendes tag
válasz
Veriakilis #517 üzenetére
Üdv Veriakilis!
Nagyon köszönöm gyors válaszod! Ha jól értettem a német fórumon, 90 fokig mehet a gép? Azért kérdem, hogy nyugodtan lentebb tekerhetem-e a sebességét a ventilátornak. -
Magi_c
csendes tag
A tanácsotokra lenne szükségem. Adott a K7-es (2400-es) Athlon gépem, most nem szeretnék platformot cserélni, viszont nagyon fontos lenne, hogy zajtalan legyen. Sikerült beszerezni egy FSP ZEN passzív tápot, nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont K7-re nincs jelenleg vásárolható passzív hűtő. Ezért egy Zalman-t hűt egy 12 centis Silent Blade. Azt szeretném megtudni, hogy mennyi lehet egy K7-es proci még optimális üzemi hőfoka. Ha dolgozik sokáig a gép, nem ártalmas-e ha 53-54 fokig melegszik? Ha lenne rá passzív hűtő, már rajta lenne... Ha esetleg lenne bármilyen másféle jó megoldási ötlete, azt nagyon megköszönöm.
-
Magi_c
csendes tag
válasz
raszputyin #423 üzenetére
Nagyon olajozottan dolgoztat egy olyan gép....
Kérdésem még mindíg nem talált megoldást. Ha valaki tud rá használható, (lehetőleg gyári) megoldást, visítson gyorsan nekem. Adott egy 2400-as Athlon, ami természetesen nem 64-es még. Létezik (esetleg létezhetett) olyan passzív hűtő, ami jó lehet hozzá? Arra gondoltam, hogy pl az NCU 2000-es még talán olyan lehetett. -
Magi_c
csendes tag
Köszi a segítséget!
TTS nagyszerű ember lehet, gyorsan és készségesen válaszolt a kérdéseimre. Sajna az jött ki, hogy se az NCU 2005, sem a Ninja nem műxik K7-es procival. Azt tudjátok-e, hogy egyáltalán gyártottak-e olyanra passzív hűtőt? Ha jól emléxem, az NCU 2000-es még lehetett olyan. Homályosítsatok fel, hogy így lehet-e. Igazából a hűtésre költenék, de nincs kedvem a hűtés miatt processzort és alaplapot cserélni. Ha csere, akkor Apple, de mostanság nem szerettem volna 50 ezer felett költeni a gépem hangtalanítására.
Bárki, aki tudna ötletet a problémám megoldására, nagyon megköszönöm. -
Magi_c
csendes tag
Köszi a gyors hozzászólásokat! http://prohardver.hu/pics/s/rl.gif Az olvasottak alapján egyértelmű, hogy nem csinálok passzív tápot. Azt szeretném megtudni, hogy TTS-t hol tudom elérni, illetve hol van az üzlete. Január elején kis szerencsével már halk lesz a gépem. Melyik lehet a szerencsésebb választás (nem az ár számít a döntésben, ha 5-10 ezer a különbség a kettő közt, mert hangfelvételek készítésénél nagyon várom, hogy bárhova vihetem a gépet, hosszú használat során sem kell közben leállítani a túlmelegedés miatt, miközben a lelkes zenész már belelendült. Nagyon nem szeretem amikor belezümmög a mikrofonokba a venti.
-
Magi_c
csendes tag
A tapasztalatotokra lenne szükségem! Nagyon csöndesre szeretném átalakítani a pc-met, amiben egy AMD Athlon 2400+ proci van. Arra gondoltam, hogy a táphűtést akár egy nagy hűtőbordával kiválthatnám a ház tetején a ventillátor kikötésével (ha rosszul gondolom, illetve van bármilyen buktatója, sipítsatok sürgősen). A proci hűtésére milyen gyári megoldást javasoltok, és honnan tudnám beszerezni? Az eddigi írások alapján a Heatline NCU 2000, vagy valami hasonló érdekelne.Most milyet érdemes venni szerintetek? Semmilyen ventillátort nem szeretnék hallani a közeli jövőben a gépemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest