- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Azért ír ki maghőmérsékletet, mert ez a legújabb béta (legalábbis legújabb volt, amikor letöltöttem): 4.32 beta 4.
Ez már méri, mutatja a Core tempet is.
1 hónap után ugyan kiírta, hogy lejárt az idő (This beta has expired. ...), de ha indításkor visszaállítom a dátumot pár hónappal, akkor prímán elindul.
Képek csak akkor lesznek a gépről, ha teljesen kész,- ehhez még be kell fejeznem a fődarabot: a heatpipe-ot..
Egyébként még jobb lesz a hűtés, ha lepolírozom a hő-átadó felületeket, és a bordák, és a felső hő-átadó réz tömb közé is hűtő pasztát rakok.
Jelenleg még a procival érintkező felületet sem políroztam le, és így is annyit tud a rendszer, mint amit feljebb linkeltem.
Azért nem políroztam eddig, mert a heatpipe rögzítő konzolján dolgoztam, ami végre el is készült, és nagyon jó, és látványos lett.
Na meg persze ha nem csak a heatpipe hatalmas alsó réztömbje lesz fent a processzoron, hanem a kész heatpipe (összehegesztve a felső tömbbel, kapilláris belsővel, acetonos töltettel, és alacsony nyomással (vákuum)).
Döbbenetesen néz ki a gépem kívül-belül.
Veriakilis -
Pat
tag
hi! mivel úgysem lesz időm egy ideig rendes review-ot írni, így hát gyorsan kattoktam pár képet, de előre is bocs a szörnyű kábeldzsungel miatt, ez csak átmeneti állapot!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
gyors magyarázat: levegő a felső létérben befelé kizárólag a jelölt helyen a vinyó doboza felett középen( felül csak két oldalt van szivacs) jut be a gépbe a porszűrőn keresztül, így hűti az gyébként elég nagy bordát, ami halkítja is a WD caviart. egy Scythe S-flex 120 húzza ki a HR-01es bordán keresztül a CPU hőjét. A felső venti értelemszerűen csak szív kifele, de persze ez is besegít a proci hűtésbe. Az általam csak beszorított középső venti a ramokról hozza el a hőt, ami megy rá a CPU bordára és onnan kifele, és fúj közvetlen a NB-ra + a passzív 7600 GT-re. Ezt úgy ''rögzítetem'', hogy az alaplapra a ramok meg a MB közé raktam szivacsot és így pont beszorul az asus kártya felhajtható bordály meg a lap közé a venti, furamegoldás, de teljesen ott maradt, szállításnál sem mozdul el.
a 4. venti a tápban, szépen fuj kifele külön légtérben.
minden venti kb 400 on forog, szal épp hogy elindunak, hangjuk így fél méterről gyakorlailag 0. A ro***t CRT tényleg hangosabb azonos távolságból.
jó értelmezést, és agytörést!
na meg BUUÉÉKK!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő