Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Veriakilis

senior tag

válasz Pat #598 üzenetére

Azért ír ki maghőmérsékletet, mert ez a legújabb béta (legalábbis legújabb volt, amikor letöltöttem): 4.32 beta 4.
    Ez már méri, mutatja a Core tempet is.
    1 hónap után ugyan kiírta, hogy lejárt az idő (This beta has expired. ...), de ha indításkor visszaállítom a dátumot pár hónappal, akkor prímán elindul.

Képek csak akkor lesznek a gépről, ha teljesen kész,- ehhez még be kell fejeznem a fődarabot: a heatpipe-ot..

Egyébként még jobb lesz a hűtés, ha lepolírozom a hő-átadó felületeket, és a bordák, és a felső hő-átadó réz tömb közé is hűtő pasztát rakok.
    Jelenleg még a procival érintkező felületet sem políroztam le, és így is annyit tud a rendszer, mint amit feljebb linkeltem.
    Azért nem políroztam eddig, mert a heatpipe rögzítő konzolján dolgoztam, ami végre el is készült, és nagyon jó, és látványos lett.
    Na meg persze ha nem csak a heatpipe hatalmas alsó réztömbje lesz fent a processzoron, hanem a kész heatpipe (összehegesztve a felső tömbbel, kapilláris belsővel, acetonos töltettel, és alacsony nyomással (vákuum)).

Döbbenetesen néz ki a gépem kívül-belül. :D

Veriakilis

• Veriakilis

senior tag

válasz Pat #594 üzenetére

Az a srégen álló hűtőborda, az micsoda?
    Az ami a VGA kártyxa környékén van.

• Pat

tag

válasz Pat #593 üzenetére

hi! mivel úgysem lesz időm egy ideig rendes review-ot írni, így hát gyorsan kattoktam pár képet, de előre is bocs a szörnyű kábeldzsungel miatt, ez csak átmeneti állapot! :)
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

gyors magyarázat: levegő a felső létérben befelé kizárólag a jelölt helyen a vinyó doboza felett középen( felül csak két oldalt van szivacs) jut be a gépbe a porszűrőn keresztül, így hűti az gyébként elég nagy bordát, ami halkítja is a WD caviart. egy Scythe S-flex 120 húzza ki a HR-01es bordán keresztül a CPU hőjét. A felső venti értelemszerűen csak szív kifele, de persze ez is besegít a proci hűtésbe. Az általam csak beszorított középső venti a ramokról hozza el a hőt, ami megy rá a CPU bordára és onnan kifele, és fúj közvetlen a NB-ra + a passzív 7600 GT-re. Ezt úgy ''rögzítetem'', hogy az alaplapra a ramok meg a MB közé raktam szivacsot és így pont beszorul az asus kártya felhajtható bordály meg a lap közé a venti, fura :D megoldás, de teljesen ott maradt, szállításnál sem mozdul el.
    a 4. venti a tápban, szépen fuj kifele külön légtérben.

minden venti kb 400 on forog, szal épp hogy elindunak, hangjuk így fél méterről gyakorlailag 0. A ro***t CRT tényleg hangosabb azonos távolságból. :DD

jó értelmezést, és agytörést!
    na meg BUUÉÉKK!! :C :DD

Új hozzászólás Aktív témák