- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pat
tag
válasz
Veriakilis #597 üzenetére
ez valóban meggyőző
gépről ne felejts el majd képeket felrakni!
speedfan Neked hogyhogy maghőmérsékletet ír ki? nekem azt csak a core.temp progi mutajta.. -
Pat
tag
válasz
Veriakilis #595 üzenetére
asus 7600 gt-nek olyan passzív bordálya, hogy hogy egy van a kártya tetején. egy pedig merőlegesen áll a kártáyara, és felhajthgató 90 fokban, ezt gondolom most így nehéz elképzeni, de..
[link]
nekem kb 40 fokban áll, és pont beszorul mögé meg a lap mögé a 12-es fan, persze lap felőli oldalon kipárnázva, nem valami szép megoldás, de így nagyon joo helyen van a venti a hatásfokot tekintve. és teljesen stabil is, szal nem lötyög..
[Szerkesztve] -
Pat
tag
hi! mivel úgysem lesz időm egy ideig rendes review-ot írni, így hát gyorsan kattoktam pár képet, de előre is bocs a szörnyű kábeldzsungel miatt, ez csak átmeneti állapot!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
gyors magyarázat: levegő a felső létérben befelé kizárólag a jelölt helyen a vinyó doboza felett középen( felül csak két oldalt van szivacs) jut be a gépbe a porszűrőn keresztül, így hűti az gyébként elég nagy bordát, ami halkítja is a WD caviart. egy Scythe S-flex 120 húzza ki a HR-01es bordán keresztül a CPU hőjét. A felső venti értelemszerűen csak szív kifele, de persze ez is besegít a proci hűtésbe. Az általam csak beszorított középső venti a ramokról hozza el a hőt, ami megy rá a CPU bordára és onnan kifele, és fúj közvetlen a NB-ra + a passzív 7600 GT-re. Ezt úgy ''rögzítetem'', hogy az alaplapra a ramok meg a MB közé raktam szivacsot és így pont beszorul az asus kártya felhajtható bordály meg a lap közé a venti, furamegoldás, de teljesen ott maradt, szállításnál sem mozdul el.
a 4. venti a tápban, szépen fuj kifele külön légtérben.
minden venti kb 400 on forog, szal épp hogy elindunak, hangjuk így fél méterről gyakorlailag 0. A ro***t CRT tényleg hangosabb azonos távolságból.
jó értelmezést, és agytörést!
na meg BUUÉÉKK!! -
Pat
tag
hoho.. most fedeztem fel ezt a topicot..
báár nemértem.. valóban passzív?
mivan itt mindenkinek zalman passzív háza van
vagy csak arra gondoltok, hogy egy paszív borda mondjuk ninja/HR-01 meg házventik??
mer az már nem passziv ugyi?
egyébként nálam a hr-01+fanduct+400 járatott 12es S-flex, gyakorlatilag félméterről hallhatatlan, és tökéletesen hűt egy húzatlan 6600-t, ennél ''halkabb'' csak annak kell aki 10 centire lakik a gép hátuljától..
kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest