Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
a ez igaz lenne, akkor elég nevetséges lenne az isten,
Hát számomra az isMivel a tapasztalataim igencsak mást mutatnak
Isten létét még nem tapasztaltam, de amit a jógában is átélnek, azt már igen. Innentől fogva számomra kevésbé hiteles az, amit a keresztények mondanak, ámbár elfogadom, hogy ők ebben a hitben (és nem a megtapasztalásban élnek)Tudom erre lehet azt mondani, hogy miért vagyok biztos benne, hogy a tapasztalatom valós.
A megtapasztalás az valós volt, ez biztos, persze lehetséges az, hogy a tapasztalat illuzió volt, ez is benne van a pakliban, de mint írtam, mást még nem tapasztaltam meg. Majd ha esetleg más vallás /hit "istenét" sikerül megtapasztalnom, hogy létezik, no majd akkor ráérek "eldönteni" , kitalálni, hogy melyik is "valódi".
Egyelőre viszont úgy néz kia helyzet , hogy ISten létezése nem bizonyított (Ahogyan nemlétezeése szintén nem bizonyított , de ez most részletkérdés)Egyébként nem kell sajnálnod , mióta végre küzdök a dolgokért, nem akarattal, hanem inkább szívvel-lélekkel, mióta kevésbé adom fel a dolgokat, összejönnek a dolgaim. Lelkileg pl. sokkal jobban vagyok, mint egy éve, és ehhez nem ISten segítsége kellett, hanem döntés. Itt , a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest