- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
79zsolti
csendes tag
Ha valakinek van Olympus E-520 és ahhoz Olympus FL-36R vagy FL-50R vakut használ segítsen már nekem: wireless módban hogy működik? Mindenképpen el kell villantani a pop up beépített vakut, hogy az FL is elvillanjon, vagy infravörös fénnyel kommunikál, vagy más nem látható tartományban. Magyarul a beépített vakut mindenképpen villantani kell, vagy van olyan lehetőség is, hogy annak villanása nélkül is elsül a külső vaku? Tervezek egy FL-36R vásárlást, de a neten sok helyen olvastam, hogy a pop up-nak mindenképpen villannia kell, de mintha ennek az ellenkezőjét is írták volna. De lehet csak az angol tudásom nagyon gyenge. Előre is köszi!!
-
79zsolti
csendes tag
-
79zsolti
csendes tag
Helló mindenkinek!
Olympus E520-hoz keresek egy használható külső vakut. Elég árérzékeny vagyok egyébként. Már nézegettem a Yongnuo-560II-t, de úgy látom, hogy Olympushoz nem gyárt TTL vakut, ami viszont szerintem elég jól jönne. Nem profi célokra szeretném használni (pl. esküvői fotózás élesben), de azért valami kellene amivel el lehet indulni, amivel lehet próbálgatni és ha egy céges bulin magáncélból fotózgatok, akkor ne valljak szégyent... Nézegettem már Metz vakukat is, az olcsóbb kategóriában a vakufej nem forgatható. Az a baj, hogy azt szeretném, ha (sok) mindent tudna, hosszú élettartammal, de hát ugye az anyagiak. Szerintetek mi a megfelelő kompromisszum? Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest