Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kacsento1

senior tag

válasz Taci #9161 üzenetére

Ha futja rá, akkor érdemes lehet elgondolkodni rajta. Előnye, hogy szinte mindenre is elég lehet, bővíthetőség szempontjából jó választás. Ac adapter van hozzá, akár még H400P vakufejet is lehet hozzá venni, ami kültéri fotózásnál nem mindegy, hogy az egész vakut emeled 2m magasra, vagy csak egy sokkal könnyebb vakufejet, míg a vaku teste "biztonságban" a földön van. De persze ezek nem olcsó dolgok.
    Hátránya pedig, hogy elköltesz egy valag pénzt, és csak egy vakud van. Ami mondjuk egy rendszer vakut nem tud helyettesíteni bizonyos helyzetekben.

• duni84

aktív tag

válasz Taci #9161 üzenetére

annyira nem biztos, hogy a fogyasztónak jó, mert ez egy olyan verseny, ahol fekete lovak is indulnak feketén és a fogyasztó lehet, hogy a szép címlapra rábólintva sokkal rosszabb minőséget kap, de már nincs ideje vagy büdzséje újracsináltatni mással a munkát, így ott marad azzal, amit kapott + az érzéssel, hogy soha többé nem bízik ebben a "szakmában". persze a fekete ló be is jöhet, de én is dolgoztam rengeteget több versenyen induló fekete ló után, ami nem tesz jót összességében a piacnak (és így a fogyasztónak sem)

szerintem ha a kezdő költségvetésed megengedi, akkor megéri egyből beruházni az AD400Pro-ra, mert ez tud rövidíteni a tanulási görbén + nem kell majd később azon gondolkodnod, hogy mikor cseréld, mire cseréld. ha később mégsem használnád olyan sűrűn, akkor sem árt, ha van belőle kéznél, mert olcsóbb nem lesz mostanában, a polcon pedigenni sem kér.

#metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák