- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
Ohhh szep mennyisegu informacio🙂 Koszonet erte. Es mist ezt elolvastam es megprobaltam leszurni a lenyeget.
Ugy nez ki hogy nekem studio vaku kell. Azert hogy a softboxot teljesen kitoltse a feny. Fokent indoor fotozashoz fog kelleni. De esetenkent kiprobalnam vele az outdoor fotizast is. Viszont ehhez meg nagyobb teljesitmenyu fig kelleni ami nyilvan dragabb lenne. Sajnos a leheto legolcsobb, de hasznalhato szettet kell osszeraknom. Illetve ha outdoor fotozasra is sor kerulne? Akkir tuti nem a deli verofenyes napsutesben fotoznek, hanem kb az aranyoraban, amikor mar talan eleg lenne egy kifejezetten indoor fotozasra szant studiovaku teljesitmenye is.
Szoval fofenynek egy studio vaku fog kelleni.
Nagyon uj meg nekem a vaku tema... Megtenned legyszi hogy irsz nekem nehany studiovaku tipust ami jo arertek arannyal rendelkezik. Es hozza a kompatibilis kiegeszitoket? Kb 90cm ernyo(a felhelyezes komoatibilitasa miatt kerdem az ernyot) illetve kioldo a studiovakukhoz.
Nagy segitseg lenne. Mert ha en most felmegyek pl a vaku.hu oldalra akkor nem fogom tudni megallapitani hogy mondjuk egy 100+ ezres vaku lesz jo vagy kb ugyanugy jo lenne egy 30-40 ezres is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest