Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
Ohhh szep mennyisegu informacio🙂 Koszonet erte. Es mist ezt elolvastam es megprobaltam leszurni a lenyeget.
Ugy nez ki hogy nekem studio vaku kell. Azert hogy a softboxot teljesen kitoltse a feny. Fokent indoor fotozashoz fog kelleni. De esetenkent kiprobalnam vele az outdoor fotizast is. Viszont ehhez meg nagyobb teljesitmenyu fig kelleni ami nyilvan dragabb lenne. Sajnos a leheto legolcsobb, de hasznalhato szettet kell osszeraknom. Illetve ha outdoor fotozasra is sor kerulne? Akkir tuti nem a deli verofenyes napsutesben fotoznek, hanem kb az aranyoraban, amikor mar talan eleg lenne egy kifejezetten indoor fotozasra szant studiovaku teljesitmenye is.
Szoval fofenynek egy studio vaku fog kelleni.
Nagyon uj meg nekem a vaku tema... Megtenned legyszi hogy irsz nekem nehany studiovaku tipust ami jo arertek arannyal rendelkezik. Es hozza a kompatibilis kiegeszitoket? Kb 90cm ernyo(a felhelyezes komoatibilitasa miatt kerdem az ernyot) illetve kioldo a studiovakukhoz.
Nagy segitseg lenne. Mert ha en most felmegyek pl a vaku.hu oldalra akkor nem fogom tudni megallapitani hogy mondjuk egy 100+ ezres vaku lesz jo vagy kb ugyanugy jo lenne egy 30-40 ezres is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest