- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Soha nem használnék semmilyen sync-et, csakis max. Hz, 24/7.
Mondjuk amíg nincs legalább 120 Hz-es iMac-jük, addig a veszély sem fenyeget, hogy egyáltalán gondolkodjak ilyesmin.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
-
-
cucka
addikt
Önmagában nem rossz az a kb. 150ppi, amit ez a monitor tud.
A problémát az jelenti, hogy macos-en a font renderinget 220ppi-re lőtték be. A "retina" marketing kifejezés ezt takarja lényegében. Szóval ha ezt a képernyőd rákötöd a macre, akkor választhatsz aközött, hogy
- a betűk tűélesek, de túl nagyok
- a betűk normál méretűek, de nem tűélesek. Ami lehet, hogy neked elsőre nem fog feltűnni, de az Apple felhasználóknak, akik 10+ éve 220ppi-s képernyőket néznek, na nekik azonnal.Szóval ezért érdemes Apple géphez 5k-s képernyőt venni 27"-ra, és ezért 6k felbontású a pro display, ami 32"-os.
Tudtommal a macos 60hz-et tud, magas képfrissítés csak az apple telefonokon van. Nem tudom, mi az oka, miért nincs macos-en, valószínűleg annyit nem dobna a felhasználói élményen, hogy megérje a plusz adatforgalmat, gyengébb akksi időt, stb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom mennyi, de az MSI-é ettől még nem kevés. Mégiscsak 4K 68 cm-en.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
4K 27 hüvelyken alacsony ppi.
lol...Amúgy komolyan nem értem az Apple-t, hogy miért nem csinál olyan kijelzőket is, amiknek három számjegyű a képfrissítési rátája. Vagy lemaradtam valamiről?
-
cucka
addikt
Ilyen alacsony ppi-vel szerintem pont nem fog az Apple tulajoknak imponálni.
Ha ugyanekkora méretben 5k lenne, az már jobb lenne, mert abból elég hiány van a piacon - van az LG-nek egy sok éves megoldása, meg az Apple saját képernyője heroin áron, aztán kalap kabát.
-
vicze
félisten
"elnyerte a 2023-as Red Dot Award díjat"
Megvette... A Red Dot-t venni lehet nem nyerni...
Tipikusan a szar termékekre veszi a gyártó, hogy valamivel el tudják adni.A bárminemű ergonómiát ignoráló monitor majd biztos díjat nyer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest