Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cucka
addikt
Önmagában nem rossz az a kb. 150ppi, amit ez a monitor tud.
A problémát az jelenti, hogy macos-en a font renderinget 220ppi-re lőtték be. A "retina" marketing kifejezés ezt takarja lényegében. Szóval ha ezt a képernyőd rákötöd a macre, akkor választhatsz aközött, hogy
- a betűk tűélesek, de túl nagyok
- a betűk normál méretűek, de nem tűélesek. Ami lehet, hogy neked elsőre nem fog feltűnni, de az Apple felhasználóknak, akik 10+ éve 220ppi-s képernyőket néznek, na nekik azonnal.Szóval ezért érdemes Apple géphez 5k-s képernyőt venni 27"-ra, és ezért 6k felbontású a pro display, ami 32"-os.
Tudtommal a macos 60hz-et tud, magas képfrissítés csak az apple telefonokon van. Nem tudom, mi az oka, miért nincs macos-en, valószínűleg annyit nem dobna a felhasználói élményen, hogy megérje a plusz adatforgalmat, gyengébb akksi időt, stb.
-
cucka
addikt
Ilyen alacsony ppi-vel szerintem pont nem fog az Apple tulajoknak imponálni.
Ha ugyanekkora méretben 5k lenne, az már jobb lenne, mert abból elég hiány van a piacon - van az LG-nek egy sok éves megoldása, meg az Apple saját képernyője heroin áron, aztán kalap kabát.
-
vicze
félisten
"elnyerte a 2023-as Red Dot Award díjat"
Megvette... A Red Dot-t venni lehet nem nyerni...
Tipikusan a szar termékekre veszi a gyártó, hogy valamivel el tudják adni.A bárminemű ergonómiát ignoráló monitor majd biztos díjat nyer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korrekt színeket ígérő, négy bemenettel ellátott kijelző próbál vigyázni a szemünk világára, de a dizájnját mintha már láttuk volna valahol.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest